Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šale u susjedstvu
Povratak na članak

Borut Pahor kao Šuker zabio gol za Hrvatsku

Na plakatu na kojem je Pahorova glava nalijepljena na tijelo bivšega hrvatskog napadača Davora Šukera, ispisana je poruka: "Borute, svaka ti čast!", "Tujega nočemo, svojega ne damo"

Komentari 84

TO
toniiii
22:51 28.05.2010.

a ima i jedno mjesto na samoj granici slovenije i italije zove se HRVATINI sto mislite odakle mu dolazi ime...sve je to nekad bilo nase....

VL
ST
stefj
23:37 28.05.2010.

Što je bolje? Da Slovenci odbace arbitražu ili ju prihvate? Ako ju prihvate 99% je sigurno da ostajemo bez preko 100 km2 mora. Da li će to postati Slovensko teritorijalno more ili će to biti dijeljeni suverenitet ili međunarodne vode, zapravo je svejedno, nema teorije da se to ikada vrati nazad. Ako ju odbiju, uz ovakvu vanjsku politiku Hrvatske, gdje ništa nije sveto, sve samo da uđemo u EU, vjerojatno je za očekivati da će slijedeći biti još nepovoljniji za Hrvatsku. Zapravo, sad je sve na Slovenskoj procjeni, da li mogu dobiti više ili ne. Ako procjene da mogu, odbacit će sporazum. A međunarodna situacija im donekle ide na ruku - kriza, dosta EU zemalja protiv je proširenja, Britanci opet zahebavaju, itd. A možda bi Jaca i Jado mogli napokon priznati što su sve ispoklanjali, da i to stavimo ad acta...

VL
DU
Deleted user
12:43 28.05.2010.

Pahor bi mogao biti grdni luzer nakon referenduma jer ako izvisi i oko južne meje, a što je zapravo postigao? Naime, svi ekonomski parametri SLO tonu kao olovo za vrijeme vladavine levog trojčeka, jako je nezadovoljstvo puka (radništvo, a što bi trebalo biti baš suprotno za vrijeme vladavine ljevice, zar ne?) i došlo je do silovite konfrontacije sa studentima usred Ljubljane gdje je demolirana zgrada parlamenta. Golobič, kao prvi \"kut\" levog trojčeka je demontiran odmah u startu, u znanoj trči-laži aferi oko udjela u jednom poduzeću gdje je trebao biti nagrađen suvlasničkim udjelom za svoje pol. lobiranje oko drž. poslova i namještanje u smjeru tog poduzeća. Kresalova je pak jedva, ali stvarno za dlaku, preživjela interpelaciju u DZ-u nakon znane leasing afere sa zgradom slov. FBI (malo pompozno zvuči, ali je to izraz iz slov. tiska). Pahor je pak opravdao naziv Boss obešalnik iliti vješalica za Boss odijela jer je sada svima jasno da se radi prvenstveno o narcisoidnom manekenu i ako ga \"potope\" na referendumu, bojim se da mu je pol. sudbina kao wannabe slovenskom Blairu čak i trajno zapečaćena.

VL
RO
rocker1969
13:12 28.05.2010.

Dragi Hrvatski prijatelju Agramer198, zašto bi se kupali u svojoj malenoj mlaki, kad možemo doči kod vas, platiti vam nekoliko eura i uživati u vašim ljepotama, dok nam vi na plažu nosite hladno Karlovačko.

VL
DO
downunder
13:17 28.05.2010.

A što ako referendum propadne? Ako je obavezujući za Slo vladu bit će jako zanimljivo. Mislim, Slo i Hrv dogovore se o arbitraži pred međunarodnim svjedocima kad tamo Slo ne poštuje dogovor. Što je još tragičnije, naravno za Slo, ispucali su najače oružje a to je blokada Hrv pregovora a da usput nisu natjerali Hrv na ovaj nepovoljan sporazum.

VL
TO
tomislav10
13:19 28.05.2010.

Ito što kažeš rocker1969

VL
IS
istima
13:20 28.05.2010.

...... znaju oni što rade..... malo političke parade po sistemu \'ako prođe prođe.... \', a koga imju sa druge strane..... proći će.

VL
VI
viviann
13:20 28.05.2010.

Ja se nadam da će se slovenski narod odlučiti na referendumu za arbitražu i kraj ovih besmislenih prepucavanja.

VL
Avatar bok
bok
13:40 28.05.2010.

Popovic? Pa ime mu ne zvuci bas slovenski...!?...

VL
SB
sbb
13:30 28.05.2010.

Boris bi mogao napravit jos jednu fotomontazu - priljepiti Jacinu sliku na onu Bobanovu iz \'98 kad je driblingom u svom sesnaestercu kostao HR finale.

VL
Avatar Jiba.Jibi.Gjize.Jep
Jiba.Jibi.Gjize.Jep
13:33 28.05.2010.

nebih rekao da je pahor zabio za hrvatsku nego da jaca i pahor sviraju slovenacki narodnozabavni rock na racun hrvatske.

VL
TO
tonino8
13:38 28.05.2010.

Ti, microgrizzly, si neki odvjetnik Janeza Janše?

VL
RO
rocker1969
13:39 28.05.2010.

Samo vi j....e, to nam ni malo ne smeta a vjerovatno ni našim ženama ne. Što se tiče arbitražnog sporazuma, nadam se, da če ga isto kao ču ga i ja, večina Slovenaca podupreti, pa da se stvari več jednom rješe, samo se trebaju onda obje strane zavezati, da če bezuvjetno poštovati odluku arbitra. Ja u tome ne vidim nikakvog problema. Što se tiče pomoči Grčkoj, mi joj bar imamo sa čime pomagati.

VL
PR
prix
13:39 28.05.2010.

\"Tujega nočemo, svojega ne damo\" Čemu onda strah id suda? čemu uopće arbitraža? ma kurac vi nećete tudjeg, vi upravo to hoćete!

VL
RO
rocker1969
13:51 28.05.2010.

Zaprovo mi se suda ne bojimo, pošto smo več odavno skontali, da se između sebe, nikako nečemo uspjeti dogovoriti. Više nas brine to, da se možda Hrvati, u svojoj staroj maniri, nečete znati držati onoga, ili nečete razumjeti, što če sud odlučiti, zbog čega treba arbitar biti veoma direktan in precizan u svojim odlukama, tako, da bi bile svima podpuno jasne.

VL
Avatar bok
bok
13:57 28.05.2010.

Meni se cini da je u SLO dosta puno dijaspore iz istocne susjedne nam drzave kao Boris Popovič kojima bas nije stalo ni do dobrosusjednih odnosa za Hrvatskom i koji su orijentirani kao \"Kamocemo\" i pokusavaju stvarati losu klimu ii zakuhavati negativne osjecaje. Eto morao sam kazati i to...

VL
BA
Barts
14:04 28.05.2010.

U ekonomskom smislu Srbija ima vece veze sa Hrvatskom nego sa Slovenijom ,vise je para ulozio Todoric u Srbiju nego cela Slovenija.Mislim da ce sud da presudi kompromisno .t.j nijedna strana nece biti zadovoljna.

VL
BK
bez_komentara_2
14:30 28.05.2010.

Zašto bi mi u EU,kad nitko nije zadovoljan tom Europskom unijom!? Francuzi,Talijani i ostali prosvijeduju,Grci su propali,mnogi su u minusu,šta onda mi tamo ima da radimo? Mnogi su iskoristili maksimalno predpristupne fondove i ostale prednosti EU,a mi nismo,gdje mi to idemo,gdje nas to vode? Ako se Francuzu ne sviđa u EU koji ima puno veća primanja,kako će se onda to nama svidjeti,nećemo imati što jesti. Zašto SAD gura HR u EU,zato što ima svoje interese-more i pitku vodu,zašto EU želi HR,ne sigurno zbog mana,nego zbog prednosti. POKOPATI ĆE NAS OVA POLITIKA

VL
VI
vidimškoj
14:35 28.05.2010.

lako mu je kad je golman šupalj na sve strane.

VL
FL
Flajšmašina
22:48 28.05.2010.

Kakva destrukcija slovenske oporbe! Ovi jadnici su mislili da su osvojili jack-pot kad je RH primorana na arbitrazu, a sada ce ih Kekeci zezniti. A nakon toga bye bye bilo kakvim sporazumima....hahaha.... Kakva krasna situacija nastala. Janezi ce nam na kraju pomoci da izbjegnemo ikakve dogovore oko naseg teritorija...hhahaaha...presmijesno

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.