Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz posredovanje EU
Povratak na članak

Borrell pozvao na prekid nasilnih incidenata na Kosovu: 'Otvorena pitanja moraju se rješavati dijalogom'

Borell je Twitteru naglasio je da su "neprihvatljive jednostrane i nekoordinirane akcije koje ugrožavaju stabilnost"

Komentari 3

BO
Boni
16:56 13.10.2021.

Da budem iskren, trebao bi vi nestati iz Evrope.A mi smo tamo prije i poslije Turčina bili..To je rekao i Srpski akademik i istoričar Rade Mihaljčić da su Albanci stari i autohtoni.. tako da vi Svrbi možete samo staviti dvava persta u dupe i da zviždujete!

VL
BO
Boni
15:31 13.10.2021.

Za akcije protiv kriminala potrebna je koordinacija sa EU i Srbijom, zar ne?! Vi Evropljani ste nas izdali u istoriji, ne možete se više igrati sa Albancima ko želi dobro naći će dobro, ko želi probleme, će imati problema.. too je naša zemlja, trebali biste znati da su vaši očevi okupirali našu zeml… čak ni do posljednjeg djeteta nećemo ga poštedjeti za zemlje etničke Albanije..Rrofte Populli Shqiptare!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.