Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o uhićenju Peternel

Boro Grubišić: Svake godine prije izvješća DORH napravi akciju

Boro Grubišić (1)
Patrik Macek/PIXSELL
18.10.2013.
u 14:15

Ne bih komentirala treba li Vidošević dati ostavku, nemam dovoljno informacija, rekla je potpredsjednica Sabora Dragica Zgrebec

Potpredsjednicu Sabora Dragicu Zgrebec (SDP) jako je iznenadila informacija o uhićenju potpredsjednice HGK Zdenke Peternel koja je u istražnom zatvoru završila zbog sumnje da je iz HGK "izvukla" više od 32 milijuna kuna.

– Treba li predsjednik HGK Nadan Vidošević podnijeti ostavku? Ne bih to komentirala jer imam samo informacije objavljene u medijima. Mogu samo reći da me to jako iznenadilo – rekla je D. Zgrebec.

HDSSB-ov Boro Grubišić iskoristio je priliku za kritiku Državnog odvjetništva.

– Simptomatično je da prije svakog izvješća DORH-a u Saboru bude otkrivena neka afera i da DORH djeluje poput kućnog mačka koji ulovljenog miša prvo pokazuje gazdi. I afera Indeks je prethodila izvješću i tako svake godine – rekao je Grubišić osvrćući se na činjenicu da je izvješće DORH-a u saborskoj proceduri te bi se sljedeći tjedan moglo naći na raspravi.

Naglasio je i da ne treba prejudicirati ni "pljuvati" po nekome dok presuda ne bude pravomoćna.  

>> Vidošević o kriminalu u HGK: Muž uvijek zadnji dozna!  

>> Vidoševićeva desna ruka Zdenka Peternel u pritvoru u Remetincu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije