Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB

'Borit ćemo se svim sredstvima da zaštitimo Bubala'

Krešimir Bubalo portal (1)
Davor Javorovic/PIXSELL
25.03.2013.
u 13:37

HDSSB kao ozbiljna nacionalna stranka neće sudjelovati u radu Gradskog vijeća koje se temelji na nezakonitoj političkoj odluci Kukuriku koalicije s državne razine, a kojom se potpiruju politički sukobi u Osijeku, priopćeno je iz stranke.

HDSSB izvješćuje, poručili su u svojem priopćenju, osječku i hrvatsku javnost kako gradskim kuloarima "bruje hvalisanja osječke oporbe, udružene u anti-HDSSB-ovu koaliciju da će Ministarstvo uprave Vlade RH, po nalogu šefice osječke oporbe Biljane Borzan i njezina kandidata za osječkog gradonačelnika Ivice Vrkića donijeti odluku kojom će skup HDZ-a, SDP-a i njihovih satelita proglasiti važećom sjednicu Gradskog vijeća te potvrditi Miroslava Šimića za njegova predsjednika".

– Za plasiranje ove provjerene informacije zadužena je osoba iz lokalne televizijske kuće poznate po činjenici da je nastala pomoću kriminalnog novca – navodi se dalje u HDSSB-ovu priopćenju koje potpisuje stranački glasnogovornik Karlo Šatvar.

Zbog svega toga ova stranka, piše u nastavku, i prije eventualno poslanog ispolitiziranog nezakonitog tumačenja resornog ministra Arsena Bauka, jasno zauzima stav i izvješćuje građane Osijeka da kao ozbiljna nacionalna stranka neće sudjelovati u radu Gradskog vijeća koje se temelji na nezakonitoj političkoj odluci Kukuriku koalicije s državne razine, a kojom se potpiruju politički sukobi u Osijeku samo dvadesetak dana prije početka izborne kampanje za lokalne izbore.

U radu eventualnog takvog budućeg saziva Gradskog vijeća, poručuju HDSSB-ovci, oni kao pobjednička stranka na prošlim izborima neće sudjelovati. U tom političkom cirkusu, kako su ga nazvali, također neće sudjelovati ni neposredno izabrani gradonačelnik Krešimir Bubalo, kao ni gradonačelnikova zamjenica Danijela Lovoković.

– Isto tako naglašavamo da će se HDSSB boriti svim pravnim i političkim sredstvima kako bismo zaštitili gradonačelnika Bubala i njegove suradnike koji četiri godine čiste Kuhačevu 9 od prljavština koju su ostavili ljudi koji sada opet prljavim igrama pokušavaju na silu srušiti voljom građana Osijeka, legalno izabranu vlast – zaključuju u HDSSB-u.

>>'Pomagat ćemo svim općinama i gradovima bez obzira tko ih vodi'

Komentara 15

TI
tinamar
17:24 25.03.2013.

Takvom cirkusu gospodine Bubalo i ne trebate sudjelovati! Činjenice su te koje čine Vas i Vaš rad prepoznatljiv građanima grada Osijeka. Spoj SDP-a i HDZ-a je nemoguća mislija bila u Hrvatskoj na bilo kojoj lokalnoj, regionalnoj ili državnoj razini! No, ako se to događa sada kod Vas i u Vašem kraju, samo je znak da su svjesni da Vam parirati ne mogu! Radite i dalje, bez kredita, zaduživanja i u plusu!

AM
amma9
17:25 25.03.2013.

Prestrašno, ne mogu sebi doći. NADAM SE ISKRENO SVIM SRCEM da ovo nije slucajna i cirkus drzava, da se ne igramo vlade i vladanja i da se ovo nece dogoditi da taj cirkus koji su izglumili oporbenjaci proglase vazecim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CA
cadis1
17:21 25.03.2013.

Borzanica, HDZ i Đapić pokušavaju srušiti Bubala i HDSSB, jel to moguće? Pa ovo je smiješno, ako se ovo dogodi je se selim iz Osijeka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije