Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boris Šuvak

Plakao i prijetio, sada je šef Porezne uprave

Porezna uprava
Foto: Martina Popovcic/PIXSELL
04.09.2014.
u 17:27

Tajnik je SDP-a Orebića, radio je kao pravnik u komunalnoj tvrtki, a na posljednjem radnom mjestu bio je šef Porezne u Dubrovniku

Boris Šuvak novi je ravnatelj Porezne uprave. Vlada ga je nakon javnog natječaja danas imenovala na tu funkciju umjesto privremenog ravnatelja Josipa Lozančića, koji je bio zamijenio Nadu Čavlović Smiljanec koja je nakon pokretanja istrage protiv nje podnijela ostavku. Šuvak je SDP-ov kadar i tajnik te stranke na Orebiću.

Radio je kao šef Porezne uprave u Dubrovniku, a prije toga kao pravnik u korčulanskom komunalnom poduzeću Hober. U javnosti je ostao upamćen njegov sukob s načelnikom Orebića Tomislavom Jurjevićem iz 2009. godine. Tada ga je načelnik Jurjević napao nakon javne rasprave o izmjenama prostornog plana županije, a naš je list prenio kako se Šuvak rasplakao prepričavajući psovke koje mu je Jurjević sasuo u lice. Portal Index objavio je bio snimku na kojoj se Šuvak poziva na prijateljstvo s Lalovcem, tadašnjim Linićevim zamjenikom, i prijeti svojim ovlastima.

>> Milanović: Ne možemo dalje na način kako smo se vukli zadnjih 10 godina

Komentara 13

CA
cavecanem
15:13 04.09.2014.

to je onaj gospodin što se hvalio kako mu je lalovac prijatelj, javni natječaj moš mislit

DU
Deleted user
15:51 04.09.2014.

Evo opet imenovanja na funkciju po babi i strčevima iliti prijateljima. Ne odustaju do zadnjeg daha tj. dana.

NJ
njoj
15:27 04.09.2014.

da vidimo koliko će ovaj izdržati bez da mu otkrije pokoja afera!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije