Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvrijedio muslimanke
Povratak na članak

Boris, burka i Mr. Bean akteri političkoga skandala na Otoku

Britanska javnost zgrožena nakon što je Boris Johnson žene u burkama usporedio s poštanskim sandučićem – podršku mu dao slavni komičar.

Komentari 25

Avatar Toni Broo
Toni Broo
20:55 14.08.2018.

Lijevoliberali uništavaju Europu prodavanjem političke korektnosti kako i kada njima odgovara selektivnim tumačenjem činjenica i bolesnim patološkim altruizmom. Altruizam je u zapadnjačkim kulturama pozitivna civilizacijska norma, ali kao što to uvijek biva, ideologije koje preziru zapadnu kulturu i kršćansko nasljeđeđe Europe su iskoristile slabost altruizma za svoje bolesne ciljeve. Lijevoliberali pate od potološkog altruizma jer imaju atrofiranu amigdalu, a amigdala je centar za emocije koji nam omgućuje sposobnost prepoznavanja dobrih i opasnih osjećaja te općenito percepciju svijeta oko nas; bez amigdala smo izgubljeni, odnosno lijevoliberali su izgubljeni jer imaju atrofiranu amigdalu i zbog toga ne vide opasnosti za sebe i sve nas. Lijevoliberali troše svoje vrijeme i sve društvene resurse uvjeravajući sebe i javnost o potrebi da štitimo ljudska prava skupinama koje žele uništenje zapadne civilizacije. Lijevoliberali su bolesni čudaci koji stalno zastupaju stavove da su svi ljudi jednaki i da ne treba raditi razlike među ljudima, međutim svakodnevno svjedočimo njihovom teroru preko medija nad onima sa konzervativnim i kršćanskim vrijednostima, dok su obojenci islamisti dobri za društvo. Atrofiranje amigdale u populaciji, a najviše među lijevoliberalima koji šire patološki altruizam je očito način kako priroda zaustavlja jednu bolesnu i nakaradnu civilizaciju i daje priliku novim civilizacijama poput islamske koje iskorištavaju bolesnike željne samouništenja.

VL
IM
Immanuell
19:55 14.08.2018.

He - he! Johnson je super usporedio, malo šale na vlastiti račun mogli bi i muslimani ponekad koristiti da se kić više svide, ovako ih se svi boje i zaziru od njih.

VL
DU
Deleted user
19:38 14.08.2018.

Ekipa je u pravu! Pa sta imas hodati kao nindja zakrabuljen dok tvoji ispod krabulje rade teroristicke napade? Teska debilana☻

VL
MA
MarkoMiric
20:04 14.08.2018.

"koji će ga podučiti o prihvaćanju različitosti " Ovdje je "razlicost" nemogucnost izbora i ugnjetavanja zena. "Ja vjerujem da je način odijevanja žena stvar njihove osobne odluke" Problem je sto to nije osobna odluka zena . Zene nemaju izbor hocehoce li ili nece to nositi. Ako se slucajno ne podrede kultu i njegovim "pravilima " one ce biti kaznjene ( pa cak i ubijene ) . Islam zene smatra nizim bicima . Zene su u islamu potlacene , zlostavljane , unakazavane i to sve legalno. Treba zabraniti takav kult i to sto prije

VL
RK
Rodneral Križičević Rodnik
20:04 14.08.2018.

Znači, smije se komentirati look žena u minicma, haljinama, hlaćama..., ali ne i woogie boogi stil. ... vam licemjernu, malogađansku!

VL
KE
kelab
21:24 14.08.2018.

Tkzv. lijevi politicari trebali bi nositi burke.

VL
SA
samograd
06:18 15.08.2018.

Ali se zato mogu vrijeđati katoličke časne sestre koliko želiš, tu sankcije ili osuda prestaju . Ako se Europa ne oslobodi tog liberalnog "dinamita " u temeljima i ne vrati kršćanstvu nećemo moći disati ,to je postao novi totalitarizam .

VL
Avatar YJKAH
YJKAH
21:12 14.08.2018.

Dobro je da nose te krpe na sebi jer su većinom grdobine.

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
04:12 15.08.2018.

Hidžab je ona marama ili veo. Nikab je kada se obuče kao nindža - vide se samo oči. Burka pokriva i lice, ne vide se ni oči. Burku i nikab treba zabraniti i u Hrvatskoj.

VL
Avatar matteo999
matteo999
08:35 15.08.2018.

Bravo Boris, te ninja štrace treba strogo zabraniti u javnosti, kome se ne sviđa-zbogom i sretan put

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
06:50 15.08.2018.

ruga se vjeri i tradiciji drugačijega. ništa novo pod suncem. usporedba mi je bila smiješna, moram priznati iako znam da nije korektna. ali humor je čudnovati kljunaš. ne bi trebao biti kažnjen zbog toga

VL
NO
nogogaz
21:03 14.08.2018.

Nemaju, kako nisi znao da nemaju? Ali bojim se da bi neka budala trazila, da i maramice na glavama muslimanki i krscanki mora bit zabranjena. A tebe boli ona star za castne sestre.

VL
NO
nogogaz
19:38 14.08.2018.

I castne sestre moraju bacit svoje maramice sa glava? Valjda ne...ipak su te maramice dio nase kulture.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.