Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji napada

Bori se za život: Brat čekao da sestra zaspi pa ju izbo nožem

U Sisku brat izbo sestru nožem
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/5
27.04.2019.
u 10:11

Muškarcu je alkotestiranjem utvrđeno 1,67 promila alkohola u krvi...

Sisačka policija objavila je jutros nove detalje vezane uz jučerašnji napad nožem, u kojem je 38-godišnju Sanelu Bešić teško ozlijedio ubodima u vrat njen dvije godine mlađi brat Amir. 

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su se brat i sestra posvađali u njihovu stanu, nakon čega je brat sačekao da mu sestra zaspe s namjerom da ju usmrti. Dok je spavala uzeo je nož te joj zadao nekoliko ubodnih rana od čijih se posljedica 38-godišnjakinja i dalje bori za život na odjelu intenzivnog liječenja sisačke bolnice. 

U Sisku brat izbo sestru nožem
1/6

Muškarcu je alkotestiranjem utvrđeno 1,67 promila alkohola u krvi, te je uz kaznenu prijavu zbog pokušaja teškog ubojstva predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:46 27.04.2019.

Čekao da sestra zaspi.... hrabar momak.

Avatar jumanji
jumanji
11:16 27.04.2019.

Nema čega nema na ovoj našoj divnoj planeti,užas!

SO
sokol99
10:53 27.04.2019.

E ovo samo može napraviti poremečena osoba? Pa čude me ti ljudi da prije nisu primjetili da je taj tip opasan pi život????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije