Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Sisku

Brat ubo sestru nožem u vrat. Susjed: Probudila me buka, a onda sam vidio hitnu

U Sisku brat izbo sestru nožem
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/6
26.04.2019.
u 10:14

Muškarac je, potvrđuju u policiji, u trenutku napada bio u alkoholiziranom stanju

Siščanka S.B (38) bori se za život u sisačkoj bolnici nakon što ju je noćas, oko 4 sata, nožem u vrat ubo njen dvije godine mlađi brat. Tragični događaj zbio se u njihovu stanu u Ulici Antuna Gustava Matoša u Sisku. 

Muškarac je uhićen, a na mjestu događaja očevid provodi Županijsko državno odvjetništvo u Sisku koje bi trebalo utvrditi okolnosti događaja.

Ispred stubišta nema nikakvih tragova da se na trećem katu zgrade dogodio noćas krvavi napad. Susjedi s kojima smo razgovarali kazuju kako se u ranim jutarnjim satima iz stana začula buka i galama te da je ubrzo stubište ispunila policija. U policiji nam kazuju kako su o događaju dobili informaciju od ekipe hitne pomoći.

– Nije bilo nekih naznaka ranijih njihovih svađa. Stanujem nekoliko katova ispod njih i mene je probudila buka u stubištu, a ispred zgrade vidio sam hitnu i policiju. Ubrzo su dečka izveli u lisicama iz zgrade – rekao nam je jedan susjed. 

Brat i sestra, koji su u stanu živjeli sami, imaju tobacco shop u sisačkoj Lovrićevoj ulici te su tamo i radili. Žena je u šok-sobi te se i dalje bori za život. Brat, 36-godišnjak, potvrđuju u policiji, u trenutku napada bio je u alkoholiziranom stanju.

 

 

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar Danfanielleonard
Danfanielleonard
09:36 26.04.2019.

Pretuzno...

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:50 26.04.2019.

Takvih ljudi je bilo i bit će, ženi želim život i brz oporavak.

DU
Deleted user
18:21 26.04.2019.

Još uvjek niko nije komentirao da su to bili romi, srbi, bosancinili albanci. Znači čisti *rvati. No žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije