Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez svijesti

Bore se za život radnika koji je upao u bazen prepun solne kiseline

Nesreća u Đurđevcu
Foto: 24 sata
27.10.2018.
u 08:51

Tomislav E. (39) u induciranoj je komi jer su vjerojatno bolovi tako teški da ih ne bi mogao podnijeti

Tomislav E. (39), radnik đurđevačke tvrtke Kotlar, koji je u četvrtak pao u bazen s kiselinom te je s opeklinama vozilom Hitne prevezen u koprivničku bolnicu, zbog bolova je stavljen u induciranu komu, piše 24sata

- Bez svijesti je jer su vjerojatno bolovi tako teški da ih ne bi mogao podnijeti – rekao je brat stradalog, koji radi u istoj tvrtki, a koji u trenutku nesreće nije bio u blizini. On, kao i ostali članovi obitelji, a prije svih supruga i dvoje malodobne djece, strepe za njegov život, ali se nadaju najboljem.

Policija je izvjestila da je radnik izgubio ravnotežu i pao u bazen dubok oko metar i pol ispunjen 20-postotnom solnom kiselinom koja se koristi u procesu proizvodnje metalnih dijelova kao otapalo za kamenac i koroziju. Najopasnija je ako uđe u dišne puteve i tad predstavlja golemu opasnost po život, a na mjesto nesreće izašla je i inspekcija rada koja će utvrditi sve okolnosti nesreće.

Komentara 4

Avatar gecdra
gecdra
10:58 27.10.2018.

Direktora namoćit u samo deset postotnu ako prizna krivicu. Ko prizna pola mu se prašta.

GR
grodar
09:06 27.10.2018.

prestrašno

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:31 27.10.2018.

strašno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije