Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško stradao

Suprug i otac dvoje male djece upao u bazen prepun solne kiseline

Nesreća u Đurđevcu
Foto: 24 sata
25.10.2018.
u 15:34

Radnik je htio za dizalicu zakačiti ogradu koja se trebala očistiti u bazenu sa solnom kiselinom. U jednom trenutku izgubio je ravnotežu i pao ravno u bazen s opasnom tekućinom

Radnik tvrtke Kotlar iz Đurđevca danas oko 8 sati teško je stradao u nesreći na radu. Nesretni T. E. (38) pao je u bazen sa solnom kiselinom i hitno je prevezen u koprivničku Opću bolnicu, javlja 24sata.

Radnik je htio za dizalicu zakačiti ogradu koja se trebala očistiti u bazenu sa solnom kiselinom. U jednom trenutku, dok je bio pokraj bazena, izgubio je ravnotežu i pao ravno u bazen s opasnom tekućinom.

Ivan Radman, voditelj proizvodnje potvrdio je da je došlo do nesreće na radu i da se još uvijek ispituju sve okolnosti. I dalje ne zna u kakvom je stanju ozlijeđeni radnik jer iz bolnice nisu mogli dobiti nikakvu informaciju.

Ozlijeđeni muškarac je iz Šandrovca pokraj Bjelovara, a ima suprugu i dvoje male djece.

Ključne riječi

Komentara 7

DE
deda1234
14:01 25.10.2018.

O jadan civjek

TZ
tibold.zvonimir
18:43 25.10.2018.

Sreća pa je solna kiselina, koja u biti nije jake koncentracije. Još ako je skida la rđu par dana, te se izradila, to bolje.

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
16:52 25.10.2018.

Hoće li bit dobro čovjek ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije