Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevencija
Povratak na članak

Borba protiv korupcije u Hrvatskoj je zaustavljena, a građani prevareni

Projekt suradnje udruga i lokalnih vlasti na prevenciji korupcije i sukoba interesa u kojim je došlo do poništenja natječaja pokazuju da je borba protiv korupcije zaustavljena i onemogućena.

Komentari 4

CH
chanchir
16:42 28.01.2019.

Korupcijo,ime ti je HDZ

VL
DU
Deleted user
15:45 28.01.2019.

I to izjavljuje osoba za koju je središnjica TI u DEU izjavila da se lažno predstavlja.

VL
DU
Deleted user
17:38 28.01.2019.

Jesenti milu bigulicu, naslov ovoga članka čisti je, stopostotni i prvorazredni fejknjuz smišljeno plasiran protiv vladajuće koalicije.. U Hrvatskoj da se ne vodi danonoćna borba protiv korupcije?! Kakva gnjusna laž! O, hoće li konačno biti donesen zakon protiv (zlo)namjernog širenjaa lažnih vijesti. Potreban nam je kao ozeblima sunce.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.