Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudesna priroda

Borba između morskog psa i ptice: Ne biste vjerovali kako je završila

Foto: Screenshot
14.08.2019.
u 14:28

Iako u većini slučajeva borba između te dvije životinje završi u korist morskog psa, kao što se vidi na početku snimke, jedna se ptica nije tako lako predala

Nevjerojatnu snimku objavio je BBC Earth, a na kojoj se vidi kako se bore morski pas i ptica.

Iako u većini slučajeva borba između te dvije životinje završi u korist morskog psa, kao što se i vidi na početku snimke, jedna se ptica nije tako lako predala.

Kada ju je morski pas pokušao zgrabiti, ona mu je uzvratila te ga je kljucala kljunom kako bi se obranila.

Iako ju je pokušavao progutati, nije uspio pa se na kraju povukao i otplivao dalje, a ptica je iz borbe izašla kao pobjednica.

Ključne riječi

Komentara 3

DR
Drmiha
17:21 14.08.2019.

Pa, morski pas se samo igrao sa pticom, jako se dobro vidi da mu je ptica 2 ili 3 puta bila u ustima, ali očito mu nije bila namjera da je smrska zubima.

MA
Matrix5
16:29 14.08.2019.

Borba za prezivljavanje

SN
snajpa
12:11 15.08.2019.

kako je meni dosadno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije