Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO NA FILOZOFSKOM
Povratak na članak

Boras: Za smjenu dekana moraju postojati statutarni razlozi i statutarno okruženje

U četvrtak su članovi Fakultetskoga vijeća FF-a iz redova profesora napustili sjednicu Vijeća pročitavši na početku svoju izjavu u kojoj su u nekoliko točaka osporili legitimnost njezina održavanja.

Komentari 5

HI
hiromant
14:32 23.09.2016.

Ovaj opetovano isprovociran prijepor na relaciji "studenti filozofskog – dekan – rektor", samo je još jedan u nizu ispada crvenih fašista, koji se teško mire s činjenicom da je njihovo vrijeme na izdisaju. Nakon pada Pantovčaka, Banskih dvora i kako ovih dana svjedočimo SDP-a, te posljednje preživjele frakcije zlotvorne i zločinačke KPH, preostala crvenoguza klika panično zbija svoje redove oko svog posljednjeg uporišta – Filozofskog fakulteta, tog inkubatora i rasadišta "kliconoša" jedne nadasve zločinačke i povijesno otpisane crvenoguze ideologije, koja se je na ovim prostorima oživotvorila kroz marševima smrti, opću grabež i pljačku te u konačnici stvaranjem totalitarne zločinačke tvorevine – srboslavije ! Svjesni svog neupitnog kraja crvenoguzi udbaško komunjarski zlotvori uz pomoć Seroševih škuda ne prežući ni od ničega, upregnuli su u svoja kola zločina naivni antifafa-jugend, ne bi li preko njihovih leđa spasili svoje privilegije i nadasve nezakonito stečenu imovinu. Stoga se gospodo "studoši" opametite, zbrojite i uzviknite:" Komunjare ODSTUPITE – udbaši PREDAJTE SE !".

VL
TT
tTony
15:28 23.09.2016.

Ako ga smjenis onad si i ti na redu.

VL
BA
bakulušić
18:47 23.09.2016.

Revolucionari ne vole formalnosti! Ako oni i "sveukupna kulturna i intelektualna javnost Zagreba, Hrvatske, Regiona i slobodoljubive Europe" nešto traže i kažu, onda je to - to. Dakle, za sada trebaju odstupiti dekan Previšić, rektor Boras, ministar Hasanbegović i biskup Košić. Plenum će odlučiti o ostalim imenima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.