Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA
Povratak na članak

Prvo prijetio susjedima, a zatim pucao po policiji te bacio bombu na specijalce

Tužiteljstvo u optužnici traži i da se Z.S. produži istražni zatvor.

Komentari 6

IB
istina_boli
16:59 04.01.2018.

Da su specijalci podigli nisan, ne bi sad morali podizat optuznicu i manje opterecenje na porezne obveznike.

VL
DU
Deleted user
09:33 05.01.2018.

Građani se itekako moraju zabrinuti za svoju sigurnost kad je moguće da lik bezbrižno baca bombe i puca po policiji... U iole normalnoj zemlji bi dobio akutno trovanje olovom, a ovaj će van za pola godine i nastaviti terorizirati sve oko sebe...

VL
JU
juma
17:24 04.01.2018.

I ovaj je jos na zivotu? U Americi bi bio mrtav cim bi drzeci bombu otvorio vrata i nikoga ne bi bilo briga. Nasa policija zasluzuje nobelovu nagradu za mir. Umjesto oruzja, palica i uniformi treba im dodijeliti maslinove grancice, joint, vjencice od cvijeca i hippy odjecu.

VL
SJ
Sve je uzalud
13:25 04.01.2018.

.....gospodin se malo zanio i nanio neopisivu nepravdu drzavi i narodu koji su od njega čovjeka napravili......treba samo podnijeti prigovor drzavnim institucijama na nivou ulice u kojoj stanuje i one ce sve napraviti da isprave eventualnu gresko koja i too nije....vec iskrivljena njegova percepcija idilicnog stanja u njegovu okruzenju i dalje.....hvala Im za svo dobro.....

VL
BR
brzzzy
13:02 04.01.2018.

Za ovakve stvari dugo na razmišljanje...

VL
NL
nono lako
11:54 07.01.2018.

Pa koji vrag radi ta naša policija?Tog manijaka su trebali ustrijeliti istog trena.Država nam je malo jača kad nezna istrijebiti ovakvu krvoločnu gamad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.