Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmah operirana

U bolnicu stigla s bolovima pa se zaprepastila onim što su joj liječnici pronašli u trbuhu

žica
Foto: BMJ Case Reports
1/2
08.08.2017.
u 10:26

Žena (30) deset godina je u sebi imala sedam centimetara dugu ortodontsku žicu koju je progutala dok je imala protezu za zube

Kada je jedna 30-godišnjakinja stigla s jakim bolovima u bolnicu u australskom Perthu nije ni slutila što će liječnici pronaći u njezinom trbuhu.

Žena se dva dana previjala u bolovima kada je stigla u bolnicu, a liječnici su je odmah poslali na CT. Snimka je pokazala da se u njezinim crijevima krije metalna žica koja je ondje navodno završila prije deset godina.

Liječnici su je odmah poslali u operacijsku salu i izvadili sedam centimetara dugu ortodontsku žicu koju je progutala dok je imala protezu za zube prije deset godina.

Liječnici su prvo pomislili kako je ženi u crijevima zapela riblja kost, no tek kada su je otvorili vidjeli su o čemu je zapravo riječ.

Kirurginja dr. Talia Shepherd kaže kako žica, srećom, nije napravila nikakvu štetu u utrobi 30-godišnjakinje koja zbog nje ranije nije imala nikakvih problema. 

Komentara 5

Avatar lilyan
lilyan
10:53 08.08.2017.

sretno prošla

AU
austrougarskigeneral
19:44 08.08.2017.

dobro je sve završilo

Avatar KIopp
KIopp
16:51 08.08.2017.

2 dana se previjala od bolova, pa su je odmah poslali na rendgen?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije