Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medikamentozni pobačaj
Povratak na članak

Bolnice se pripremaju za pobačaj tabletom

Nakon što je odobrena tableta za neinvazivni postupak prekida trudnoća, hrvatske bolnice još je ne primjenjuju, ali će je uvesti u sljedećim mjesecima.

Komentari 1

DU
Deleted user
13:18 22.03.2019.

Ovo je strašno! Strašno je i iz razloga koliko je narod neupućen u razlike između spermija i embrija kojega se na taj način ubija. Embrij a kasnije fetus je novi čovjek koji ima svoj jedinstveni genetski kod drukčiji od majke i oca, dakle nije dio majke kao takav. Srce mu kuca 18.dana od začeća...To je čovjek. Treba educurati jer je zpravo nevjerojatno koliko ljudi nezna ništa ili jako malo o tome a time i pristupaju pobačaju na taj način. Dobro došli u 21.stoljeće! Informacije su vam dostupnije nego ikad ranije. Smanjimo pobačaje točnom edukacijom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.