Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pooštravanje odnosa
Povratak na članak

Bolivija proglasila Izrael 'terorističkom' državom. Izraelcima uvela vize

Ranije tijekom mjeseca predsjednik Bolivije je od visokog predstavnika UNHCR-a zatražio da procesuira Izrael zbog zločina protiv čovječnosti

Komentari 25

UM
umpahpah
10:46 31.07.2014.

Ovo "teroristickom" ne treba pod navodnike. Ajde, barem netko da kaze istinu i pravo stanje stvari.

VL
GO
govori
11:37 31.07.2014.

Bolivija sa Evom Moralesom i Venecuela sa Chavezovim nasljednikom Madurom, su jedine dvije države u Latinskoj Americi, koje još nisu pale pod vlast američkog bankarskog i burzovnog imperijalizma i ogorčeno mu se suprostavljaju. Zato su imperijalisti prije nekoliko mjeseci pokrenuli nemire u Venecueli protiv vlade Nicolasa Madura. Nemiri koji još uvijek traju. Scenario nam je dobro poznat i uvijek je isti. "Spontani" prosvjedi "građana" za "demokraciju", "slobodu", "tržišnu privredu", itd... protiv "despota" Nicolasa Madura, protiv Chavezovog poretka socijalizma...itd.. Chavez i Maduro su se drznuli da u Venecuelu ne dopuste ulazak američkim naftnim kopmanijama, već su se drzunli podržaviti venecuelanske firme i dobitak od nafte, davati za gradnju socijalnih stanova sirotinji...Argentina je upravo bankrotirala....pod pritsikom burzovnih imperijalista..

VL
TO
tokimalko
16:36 31.07.2014.

svi znaju da je teroristicka

VL
Avatar Duh_Prošlosti
Duh_Prošlosti
14:31 31.07.2014.

Evo Morales je čovjek sa svojim JA i sa svojom kičmom. Posjeduje sve ono što nemaju naši političari!

VL
R3
robertscorp.32
12:56 31.07.2014.

Ma joj ti zidovi... Neki su u prošlosti ipak bili u pravu.. Gamad

VL
Avatar Arsendiklic
Arsendiklic
18:48 31.07.2014.

Slike događaja u Gazi, koje možeš naći na internetu su stravične. Normalan čovjek, bez obzira na politička ili vjerska opredjeljenja ne može opravdavati to što sada Izraelska vlada radi u Gazi.

VL
MX
Mister X
11:11 31.07.2014.

Sloboda govor -demokracija sloboda mišljenja se vidi da ima i takovih država - jakoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo rjetko ..Bolivija proglasila Izrael 'terorističkom' državom. ......................................

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
12:58 31.07.2014.

Bravo Bolivija Dakle Bolivija je prava koja je pokazala da se Ovaj zlocin treba zaustaviti ne samo na jeziku nego I djecom .Pitamo se gdje su Velike Kapitalisticke Drzave da pokazu svoj Stav na koji nacin oni odgovaraju na Ovajaj Ratni zlocin koji rade Izrael uz pomoc Amerike koja stoji iza ovog ratnog Kriminala kojim pomazeju Izrael da Traci Palestinu I nedozvoljavaju Palestini na Egzistenciji I opstanu da bi Izrael mogao vladati Palestincima koji su Zidovima Dali prilike da dodju I da zapocnimo zivot sa Palestincima koji su I'm pro davali Zemlju da sa grade kucu I da mirno Ziveli zajedno Ali ne da uspostavljaju Drzavu koju su zatrazili od UN Ali nitko ju nije podrzao zbog razloga da nebi doslo do danasnje tragedije koju je Amerika podrzali sve do danas a svijet to mirno gleda I nista nepoduzima jer Amerika prijeti svijetu I zagovara Izraelsku Okupaciju I poto odobravaju da napada Palestinu u stilu da se brani od napada a kako bi to Moglo biti kad se Palestina bori protiv Izraelske okupaciji a ne da napada iz cistom Mira. Sada je dosao cas da se Izrael I Amerika optuzi za Ratni zlocin u Hague I da odgovara za Svoje Ratne zlocin energy samo u Palestini nego I svi gdje gdje je radila invazije I razarala grad ove in masovna ubijala civile I djecu I Vojske koja je branila Svoja ognista. Budimo na strani Bozjeg Mira a ne na strani Vraga ko Izrael I Amerika. Hvala

VL
XA
xaron
17:56 31.07.2014.

Morales pripada Aymara plemenu koje se dugo borilo za svoja osnovna ljudska prava. A sada imamo situaciji da Aymara Indijanci poducavaju Zapad o osnovnim pravilima demokracije.

VL
MU
mudrilopov
19:12 31.07.2014.

Bolivija je rekla sto svak vidi a ne usudi se reci : "Ljudi pa car je gol." Izrael je jedna od najgorih teroristicka nacija na svijetu, nista nije losija od ISIS-a, jedino sto su modernije naoruzani od strane SAD-a. Genocidid nad Palestincima koji svi gledamo na TV ekranima je odavno nevidjen medjutim nitko se ne usudi progovoriti o onome sto je ocigledno. Svaka cast Bolivija.

VL
Avatar kapital3 org
kapital3 org
03:59 01.08.2014.

dobra vijest

VL
ST
Startrack
02:06 01.08.2014.

Ne "Xaron" sad imamo situaciju daje 100 000 bolivjske djece SAMO doslo u USA. USA bukvalno nezna sta da radi sa tolikom "sirocadi", bez oca i majke. Progoglajte "USA southern border crisis" il nesto tako.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
17:17 31.07.2014.

Opet se nažvakao koke ovaj indijanac.

VL
DO
Dongfeng
10:52 31.07.2014.

Ajoj, lose se sad pise Boliviji. Tako je i Kuala Lumpur War Crimes Tribunal krajem prosle godine osudio Izrael za genocid, pa su nakon toga malezijski zrakoplovi poceli padati s neba kao ludi.

VL
Avatar tajar
tajar
13:35 31.07.2014.

Hrvatska transkripcija je Izrael, ne Israel. Opet su se umiješali "mali zeleni"!

VL
Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
13:22 31.07.2014.

Izrael samo naprijed u borbi protiv islamistickog i teroristickog Hamasa unistite im sve tunele i lansirne rampe, dosad likvidirano vise od 550 terorista Hamasa, nema stajanja dok se islamisticka i teroristicka gamad ne unisti, a Hamas je svojom skrivanjm meduedu civilima direktno odgovoran za ubijene civile

VL
DU
Deleted user
15:13 31.07.2014.

Trebalo bi Evo Moralesa staviti u okruženje turbo radikalnih islamista,u sekundi bi promijenio svoje mišljenje...

VL
Avatar tajar
tajar
11:38 31.07.2014.

A Bolivija je šampion demokracije gdje djeca već u dobi od 10 godina legalno rade u rudnicima!

VL
ST
Startrack
14:58 31.07.2014.

Vazno je sta Morales komunjara misli. A kolko je uspjesan predsjednik pokazuje cinjenica da bolivijci masovno salju djecu samu u USA i "trula" Amerika nezna sta da radi sa "sirocadi". Ko nevjeruje nek progogla, svaki dan je to na USA televiziji.

VL
ST
Startrack
15:00 31.07.2014.

Inace Morales je postao predsjednik tako sto su se indijanci namnozili pa su izabrali njega za predsjednika da uzmu onima sto nesto imaju. Tako su napredovali da sad salju djecu kao sirocad u USA.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.