Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje
Povratak na članak

Globalnom zdravlju prijeti i zarazna bolest X

Osim što mogu izazvati masovne zaraze, za navedene bolesti ne postoje dovoljno učinkovite mjere zaštite, lijekovi ili cjepiva

Komentari 9

AE
Aedes2017
21:40 16.03.2018.

Štakori,krpeiji i komarci se samo prilagođuju svim oblicima okoliša. Čovjek sebi prilagođuje okoliš ne mareći na posljedice.

VL
IP
ispeci.pa.reci
21:46 16.03.2018.

imamo mi svoje bolesti hdz,sdp,hns.....

VL
ME
Menjik
06:38 17.03.2018.

jel to nwo pustio novu bolest iz laboratorija u javnost?

VL
DU
Deleted user
14:39 17.03.2018.

Globalnom zdravlju prijete farmaceutske industrije koje razvijaju sve više novih virusa i lijekova za njih i šire ih svijetom kako bi temeljem toga ostvarili ekstra profite.

VL
Avatar maxist
maxist
08:35 17.03.2018.

Dobra organizacija i strategija mogu na našoj geografskoj širini umanjiti rizike od svih uzročnika , ali... Izmišljeno je i u praksu uvedeno da se komarci i ostala leteća gamad ne eliminiraju na najefikasniji način-zaprašivanjem iz aviona . Krinka je .EU propisi ! Dakle koristiti se skup i neefikasan način na nivou mahanja rukama ! Imunološki je eliminiran iz jednadžbe pa ovisimo o najlošijim uvoznim rješenjima a ujedno nadnarovnom zarađivanju elite! SVE što je davno potvrđeno i verificirano kao dobro-uništilo se !.......i nema kraja nastojanju tih elita da zarade na nevolji,bolesti i smrti masa.......Jedina je pravda da crknu na kraju i oni ! ! ! !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.