Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suci i mediji
Povratak na članak

Bol sudaca se precjenjuje: Odšteta od 50.000 kuna može obeshrabriti medije

Europski sud za ljudska prava dao za pravo Narodnom listu pa im RH zbog povrede slobode izražavanja mora platiti 5000 €

Komentari 4

MA
Marko1337
11:33 11.11.2018.

Hrvatski narod bi trebao podići optužbu protiv jugosrpskih medija na čelu sa JRT-om koji terorizraju hrvatski narod, šire laži, obmane, mržnju, kaos, pesimizam, a podržavaju i služe reakcionarnim zločinačkim komunjarskim skupinama koje nastavljaju djelo i tradiciju titove zločinačke partije po principima Goebelsove doktrine.

VL
DU
Deleted user
13:55 11.11.2018.

Tja, kaj se more. Suci nisu izvan hrvatskoga društva, nego su njegov sastasvni dio. To znači da, kad je sudac svjetonazorski opredijeljen lijevo, onda njegova "duševna bol" vrijedi i više od 50 tisuća kuna. Ako pak je riječ o sudačkom desničaru, tada ona ne vrijedi ni pišljiva boba. A zna se i zašto. Zato šti su svi ljevičari po definiciji moderni, progresivni, tolerantni, empatični i inkluzivni, a one desničarske barabe po "difoltu" su najobičniji natražnjaci, zatucanci, zadri ognjištari, zločesti populisti i ljigavi klerikalci. Tako naime oni prvi u javnomj komunikaciji opisuju i "časte" one druge. Što je pak najgore, kao da to svima postaje normalno. E, neće moći bar još neko vrijeme, iako sve ide k vragu.

VL
Avatar krkcro
krkcro
22:42 10.11.2018.

po meni bi večernji bio dužan ko grčka

VL
Avatar mofo
mofo
00:25 11.11.2018.

Dok prestanete biti aktivisti već se počnete baviti novinarskim poslom, možda zaradite respekt. Ovako pljuvati bez filtera i onda se posipavati nekakvim pravom na govor je kao da ja kažem da novinare večernjeg treba pribiti na stup srama i onda očekujem da ne budem izbrisan i pod crvenim kartonima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.