Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ujutro na spavanju

Boko Haram ubio 50-ak studenata u domu u Nigeriji

Boko haram,napad,nigerija,afrika (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
29.09.2013.
u 21:33

Oko tisuću studenata uspjelo je pobjeći. Napadači su zgradu zapalili i pobjegli, tako da spasioci još traže tijela

Oko 50 studenata ubili su pripadnici ekstremističke grupe Boko Haram u studentskom domu na Poljoprivrednom fakultetu na jugoistoku Nigerije. Teroristi su ušli rano ujutro u dom i počeli pucati na studente koji su još spavali. 

Oko tisuću studenata uspjelo je pobjeći. Napadači su zgradu zapalili i pobjegli, tako da spasioci još traže tijela. Pripadnici Boko Harama u protekle dvije godine pobili su dvije tisuće ljudi, otkako je ova organizacija radikalnih islamista počela oružanu borbu protiv države.

>>Nigerija: Postrojili studente u hostelu i najmanje ih 20 smaknuli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije