Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba roditelja
Povratak na članak

Bojimo se za našu djecu! Preskaču rupe i bježe od automobila

OŠ Grabrik sufinancirala je izradu projekta kojim je definirano uređenje čitave površine između škole, vrtića i sportske dvorane

Komentari 2

TI
tintilinic100
18:59 03.05.2011.

Ne razumijem zašto bi se dodatni porezi uvodili. Jer jedino tako se može fiinancirati nešto što nije planirano. Imamo ionako loše zdravstvo, vjerujem da bi tu trebalo ulagati novce.

VL
CE
centar22
08:21 26.04.2011.

naravno da Grad prijatelj djece nema novaca za ovaj projekt. Grad prijatelj djece poskupio je cijenu vrtića, pa produženog boravka u osnovnim školama..... Kad većina radnika nije dobila božićnicu, niti su je dobili oni u javnim službama, Grad prijatelj djece svojim je zaposlenicima podijelio božićnice. Izračunajte koliko je to novca (Grad i sve gradske tvrtke) pa onda recite da nema love za parkiralište ili za učiteljice u produženom boravku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.