Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žrtva birokracije
Povratak na članak

Boji se da će izgubiti djecu dok dobije hrvatsko državljanstvo

Problem je nastao nakon smrti supruge koja je imala i status braniteljice i uz najviše vojne počasti je pokopana na vukovarskom groblju

Komentari 1

GO
GoSi
15:54 03.11.2013.

Još što-šta bi se imalo dodati da ovaj članak dobije smisao i da razumijete situaciju u kojoj se nalazim...bilo je puno negativnih komentara,vjerojatno od zlonamjernih judi,jer ja u ovoj državi imam OBRT,radim,plaćam doprinose i pristojno zarađujem,tako da meni sigurno nisu potrebna primanja od pastorka i pastorke,jer dovojno zarađujem...još bih dodao i to da je moja pokojna supruga izričito za života zahtjevala od mene(ukoliko se njoj nešto desi) da se ja brinem o djeci...no,zlih judi ima svugdje,pa i na ovim stranicama,gdje komentiraju ono što ne znaju i bog dao da nikad ne dožive što i ja...Lijep pozdrav svima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.