Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'HTJELI SMO IZBJEĆI GUŽVU'
Povratak na članak

Bojan Glavašević položio ružu na Ovčari i vijenac na Dunavu

Ovo je po prvi put da je u spomen na civilne žrtve rata srpske nacionalnosti vijenac položila i neka saborska politička stranka koja nema srpski predznak

Komentari 4

ML
Mlad75
18:23 23.11.2020.

Iskereno, nakon komentara na smrt Tomislava Mercepa taj Glavasevic je za mene obicna moralna nula.....ovo njegovo savijanje oko nevinih zrtava je obicna politicka bluvotina.....pa naravno da svatko zali nevinu zrtvu bilo koje nacionalnosti.....al kad netko zeli poticati da su ppstojali nevini sa obe strane i krivi sa obe strane e onda je to politicka manipulacija...ne polaze se na nasoj strani samo cvjeze za nevine zrtve ...mi polazemo vjence i za hrabre ratnike , bojovnike koji su svoj zivot utkali u slobodu Hrvatske, a u tom trenutku se isto tako sjetimo agresora koji je krvnik i koji je razorio nas grad nas Vukovar i pobio nase bojovnike......e tu je velika razlika između naseg viđenja komemoracije i viđenja ove grupice jugoslavena na celu sa gospodinom moralnom nulom ....Pokoj vjecni i slava nasim herojima Vukovara!

VL
OC
obican covik
14:33 22.11.2020.

Glavasevicu , zanjma me , kakav " proizvod " reklamiras ?

VL
VA
vadis1
17:13 22.11.2020.

Bravo g. Glavasevicu! Zrtva je zrtva bez obzira koje je nacionalnosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.