Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na letu MH17

Boeing Malaysia Airlinesa srušen na 17-godišnjicu prvog leta!

Boeing 777
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
18.07.2014.
u 14:32

Sedamaneast godina od prvog leta, odnosno od 17.7.1997., na letu MH17. Što o tome imaju reći dežurni katastrofičari i numerolozi, treba pričekati

Prvi let Boeinga 777 Malaysia Airlinesa dogodio se 17.srpnja 1997. godine a jučer, točno na 17-godišnjicu srušen je na letu MH17 na teritorij Ukrajine. U padu je poginulo 298 putnika i članova posade koji su se iz Amsterdama uputili u Kuala Lumpur.

Zrakoplov je najvjerojatnije oboren raketnim sustavom Buk ruske proizvodnje, a tko ju je od sukobljenih strana u Ukrajini ispalio još se ne zna.

>>U trenutku pada malezijskog Boeinga još su dva zrakoplova letjela u blizini

>>Žena iz Australije u obje nesreće Malaysia Airlinesa izgubila je najmilije, ostala bez sina i unuke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije