Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
benzinska postaja na dračevcu

BMW je planuo zbog neispravnih instalacija, a dječak i dalje kritično

auto1
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
19.12.2009.
u 19:05

Dok je točio plin, otac je vidio da nešto ne valja, počeo je vikati i spašavati obitelj, a radnici na pumpi pošli su gasiti vatru

BMW star 22 godine koji se zapalio u petak oko 19.30 na benzinskoj postaji Lukoil na Dračevcu, kada je ozlijeđena peteročlana obitelj iz Košuta, planuo je zbog kvara na instalacijama. Nije bilo dobro spojeno metalno crijevo kojim se plin točio u bocu.

Umjesto u rezervoar, šest litara završilo je u prtljažniku i u putničkom prostoru pa je došlo do eksplozije i zapaljenja. Da nešto nije u redu najprije je primijetio otac Mirko K. V. (35) koji je počeo vikati i spašavati obitelj iz plamtećeg vozila. Radnik je na pumpi prekinuo dovod plina i počeo gasiti požar. Ubrzo su stigli i vatrogasci, a plamen je već nakon 15 minuta bio sasvim ugašen.

Svi su opečeni po licu i rukama, a najteže je ozlijeđen 9-godišnji dječak koji je s opeklinama drugog stupnja zadržan na JIL-u. Mirko K. V. i supruga Nedjeljka pušteni su kući kao i 6-godišnja djevojčica, dok je 2-godišnji dječak zadržan na promatranju.

Ključne riječi

Komentara 1

IZ
izbrisan
10:09 20.12.2009.

BMW star 22 godine.Koliko je stra plinska instalacije u njmu,ima li potreban atest,i tko ga je izdao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije