Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRELA AHMETOVIĆ

'HDZ-ovci ne mogu naći ništa protiv mene pa me pokušavaju difamirati na najprimitivnije načine'

29.01.2023.
u 17:42

- Je li A.P. premijer? Ma ne vjerujem, mislim da je u pitanju Al Pacino (hahaha). Naravno da se radi o Plenkoviću, obje su njegove ljubimice s kojima se rado slikao i ljubio, isticao ih kao sjajne, promovirao. A.P. je omogućio tim personama da harače po Hrvatskoj kao da je njihova svojina, u Vladu je doveo polusvijet - poručuje Ahmetović

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar Idler 3
Idler 3
18:23 29.01.2023.

Evo ja nemam pojma ni gdo ste ni kaj ste al čim spominate ujedinjenu ljevicu mam mi puno teg pred očima blišči !

BA
Barba56
18:17 29.01.2023.

Difamiras se sama , ni medju svojim biracima neces naci nekoga tko ima pozitivno misljenje o tebi .

DU
Deleted user
18:23 29.01.2023.

Zar moraju nešto pronaći? Dovoljno je članstvo u SDP-u. I da, nećete vi više nikad na vlast taman Most i HDZ morali u treću koaliciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?