Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILA SE LJEKARNA

Blizanci DJ-evi opljačkali ljekarnu u Koprivnici i vezali vlasnika? 'Policija ih je brzo pronašla'

Zagreb: U cijeloj zemlji danas počinju cijepljenja protiv gripe
Goran Stanzl/PIXSELL
25.09.2023.
u 18:01

Dvojica počinitelja vezala su 48-godišnjeg vlasnika koji je ozlijeđen. Pobjegli su s plijenom vrijednom oko 30.000 eura

"Želimo istaknuti brzu reakciju MUP-a Koprivnica, koja je rezultirala pronalaskom počinitelja. Naša ljekarna je poduzela dodatne mjere kako bi osigurala sigurnost naših djelatnika i pacijenata. Sigurnost i dobrobit svih nas su nam uvijek najvažniji. Ljekarna u Ante Starčevića nastavlja s normalnim radom.

U posljednje vrijeme primijećen je povećan broj pljački ljekarni u Hrvatskoj. Želimo informirati javnost kako su ljekarne osuvremenile svoj tehnološki dio vezan za blagajne te se većina transakcija obavlja kartičnim plaćanjem, iz razloga gdje 90 posto slučajeva odnosi na preuzimanje lijekova. Ovo iskustvo nas je osnažilo, ići ćemo naprijed s nadom da će pravda biti zadovoljena. Zahvaljujemo na velikodušnoj podršci koju smo primili od prijatelja, kolega i dragih pacijenata. Vaša podrška nam znači mnogo u ovako izazovnom trenutku", objavila je Ljekarna Rizk koja je opljačkana prošlog tjedna.

Dvojica počinitelja vezala su 48-godišnjeg vlasnika koji je ozlijeđen. Pobjegli su s plijenom vrijednom oko 30.000 eura. Podravski list neslužbeno je doznao da su počinitelji blizanci S.K. i T.K. koji nastupaju kao DJ-i.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Porsche posve izgorio na Malešnici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije