Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Blaženka Divjak: 'Vjerujem da ćete svi sretno ući u studentske ili u poslovne vode'

Nadam se i vjerujem da ćete s uspjehom položiti državnu maturu ili završne ispite i da ćete nakon toga naći svoje mjesto ili na fakultetima, dodala je
22. svibnja 2019. u 10:15 2 komentara 184 prikaza
Blaženka Divjak
Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak zaželjela je u srijedu maturantima puno sreće i uspjeha u budućnosti, istaknuvši kako vjeruje da će na završetku srednjoškolskog obrazovanja sretno ući u studentske ili poslovne vode.

Maturanti Norijada Epilog slavlja: Privedeno 14 maturanata, njih 15 pomagala Hitna pomoć

"Drage učenice i učenici, nadam se da uspješno privodite kraju svoje srednjoškolsko obrazovanje. Nadam se i vjerujem da ćete s uspjehom položiti državnu maturu ili završne ispite i da ćete nakon toga naći svoje mjesto ili na fakultetima, visokim školama i veleučilištima, ili se uspješno zaposliti i naći kvalitetan posao, ili, zašto ne, sami osnovati tvrtku i samozaposliti se", istaknula je ministrica u poruci objavljenoj na njezinoj Facebook stranici pozvavši učenike da pri izboru fakulteta vode računa o mogućnostima zapošljavanja.

"Nadam se i vjerujem da ćete svi nakon ovih, pomalo ludih dana, na završetku srednjoškolskog obrazovanja sretno ući ili u studentske ili u poslovne vode", poručila je ministrica Divjak maturantima.

Od polja do polica u 24 sata
Domaći proizvodi koji u najkraćem roku dolaze na police dućana kako bi mi imali svježe voće i povrće