Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI BRITANSKI PREMIJER
Povratak na članak

'Svijet bi bio u lošijem položaju': Blair priznaje greške, no uporno brani odluku o invaziji na Irak

Kazao je kako žali zbog gubitka života te zbog grešaka i oslanjanja na krive obavještajne podatke.

Komentari 12

Avatar marengo2
marengo2
20:23 07.07.2016.

Ne nego bi svijet bio bolji da se niste rodili ti i onaj klempavi Bush junior. Jeste li sad sretniji kad ste razvalili bliski istok? Jeste li sretni sad kad milioni izbjeglica tumaraju svijetom? Jeste li sretniji kad vidite porusene gradove,poubijanu djecu,protjerane starce,gadovi jedni. Sad tek vidim da su Gadafi i Sadam prave demokrate nasuprot takvima poput tebe. Gadite mi se pokvareni stakori. Zar je sve to vrijedno kradje nafte i pljacke zemalja koje vam ne pripadaju...

VL
Avatar superhik74
superhik74
17:29 07.07.2016.

Ma dakako, sada je tamo ISIL koji kao sto svi znamo je jedan humanitarna organizacija koja se bavi dekapitiranje, silovanjem, razaranjem spomenika kulture, kanibalizmom, prodajom organa itd. Medjutim kao sto je Blair rekao "svijet" je u boljem stanju nego za vrijeme Saddama Husseina jer prodaju naftu ispod cijene na crnom trzistu, dok je "zlocesti" Saddam Hussein bio odlucio prodavati naftu u Eurima po trzisnoj cijeni, a "usteda" na cijeni energenata je za "svijet" najvaznija. O stabilnosti i prosperitetu koji je nakon toga nastao ne treba niti pricati. Sve je procvjetalo. Blair je tek tako po Duhu Svetome dosao do 27 vila sirom svijeta i nekoliko debelih bankovnih racuna.

VL
RM
rmd3
10:50 08.07.2016.

To je ta zapadnjacka demokracija laži,napadanje drugih država bez osnove,opskrbljivanje terorista,novinarska i medijska huškanja i laganja od(oruzja za masovno unistenje) a onda nakon 10g aaa bili smo u krivu neka sad plate ljudima njihove ratne igre i zatupljivanje covijecanstva na zapadnjacki nacin.Amer i NATO moderni teroristi 21 st.

VL
FR
franjo
20:14 08.07.2016.

Tony Blair i Georg w Buch trebaju završiti isto kao i Karadžić i Mladić u Den Haagu . Oni su ratni zločinci .

VL
DU
Deleted user
11:40 08.07.2016.

lasica...

VL
Avatar bokolo
bokolo
17:03 07.07.2016.

Engleski jezik je naj tezi jezik za ucenje. Slusajuci ovog Iluminata moze se to I zakljuciti. Zbog toga advokati su naj bolje placeni u Eng. govornom svijetu: "Yes" could be "NO", "No" could be "Yes" . A ako para zaza advocate nema....nema ni sanse.

VL
Avatar Sputnik.news
Sputnik.news
20:14 07.07.2016.

Kad muslimani ubijaju muslimane onda je sve OK.

VL
Avatar mason
mason
21:02 07.07.2016.

Da Sadam nije skunut do sad bi on vec imao atomske bombe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.