Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Blackwater iz proračuna SAD-a naplatio trošak za prostitutke

Zaposlenici Blackwatera u Kabulu su angažirali prostitutke, a taj užitak naplatili su od vlade kao trošak za rekreaciju. Zabavu sa striptizetama vladi su naplatili kao čišćenje.

Komentari 8

Avatar trunchbull
trunchbull
09:59 12.02.2010.

Ne, ne. Ipak su oni donositelji \"demokracije\" i \"oslobođenja\".

VL
OB
-obrisani-
12:38 12.02.2010.

Treba te perverzne divljake izbaciti iz islamskih zemlje.... Unistili su svoju zemlju nemoralom, pa sad zele i druge da uniste ....Fujjjjjj!\"

VL
ZG
zg2012
10:04 12.02.2010.

Svašta, rekreacija! U našim se državnim firmama i ministarstvima taj trošak uredno knjiži pod reprezentaciju...

VL
FA
faxfax
11:35 12.02.2010.

Naravno da je za ciscenje sta drugo.Pa treba malo pimpeke prosetati i ocistiti.Zar to nije osnovna potreba svakog muskarca a sigurno je i djevojkama bilo dobro.Vuci siti ovce na broju....

VL
OB
-obrisani-
14:31 12.02.2010.

Americka demoNkracija i \'krscanski\" moral..........a jesu li se te prostitutke takvima rodile ili ih je sustav takvima nacinio ???

VL
OB
-obrisani-
16:25 12.02.2010.

U Muhamedovom nebeskom bordelu sve je besplatno (ako izuzmemo cinjenicu da je smrt clanarina za ulazak u raj) i jos plus tamo su sve djevice a ne prostituke izbusena kao svicarski sir. Pitam se sto se desi sa onim djevojkama koje samoubojice dzihadlije \"obescaste\" i tako vise nisu djevice?! Je li onda one odu u drugo krilo raja gdje su muskarci djevci?! I sto se desi i sa jednim i drugim kada se krug zatvori jer tamo mogu biti samo djevice?!

VL
OB
-obrisani-
16:26 12.02.2010.

Boze me prosti. Hajde kada pokvareni ljudi naprave kupleraj, ali kada to cine proroci i Allah e to je onda perverzija od Meke do dzeneta.

VL
OB
-obrisani-
18:51 12.02.2010.

Laz,laz,laz,laz...(a gdje ti je dokaz o tome sto pises Crovata, svaka laz se moze lako provjeriti).. Ponovite laz hiljadu puta i ta nabuloza postane istina u vasoj blentavoj glavi... Uvjerenje da bombaši samoubojice smatraju kako ih u raju čekaju 7272 djevice izmišljotina je Zapada, a ne Istoka. Osim što takva budalaština nema uporišta u Kuranu.. Zašto je onda Zapad i bolesnici tipa (pravi-crovata) tako zdušno usvojio tu teoriju u tumačenju fenomena terorizma? Prije svega, seks i seksualnost vrlo visoko kotiraju na listi vrijednosti zapadnih civilizacija, pa se i na druge kulture gleda kroz istu prizmu. Nedostatkom seksa se u zapadnoj civilizaciji često objašnjavaju teški poremećaji ličnosti i ponašanja (KAO SLUCAJ OVOGA GORE TEKSTA) pa je Zapad zaključio da je ultimativni motiv za samoubilački napad zacijelo kronični nedostatak seksa kod muslimana. Što još drugo može navesti čovjeka na takav čin, pitaju se zapadnjaci, ako ne siromašan seksualni život? Od tuda je proizašla i teorija o 72 djevice. Zapad ne navodi niz drugih razloga sta navodi bombasa samoubicu na takav cin , poput osvete, borbe za oslobođenje itd jer borba protiv tog fenomena neće biti uspješna sve dok se temelji na pogrešnim pretpostavkama, što je dosad bio slučaj. Od početka tzv. borbe protiv terorizma broj bombaša nije se naime smanjio, već drastično povećao. Ko vam je kriv, kad samo mislite na seks.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.