Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEĐAO POLICAJCE

Bježao pred policijom jer im je dao lažne podatke, pa ga pronašli kako visi na ogradi

Vecernji.hr
12.10.2020.
u 13:01

Protiv 39-godišnjaka će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Labinska policija je u subotu na nedjelju u Pulskoj ulici zaustavila 39-godišnjeg muškarca koji je upravljao Opelom pulskih registracija. 

- Muškarac kod sebe nije imao ni vozačku dozvolu ni osobnu iskaznicu te je policijskim službenicima dao podatke, za koje se naknadno utvrdilo da nisu njegovi, a potom se dao u bijeg. Policijski službenici su krenuli za njim te su ga ubrzo pronašli kako visi na metalnoj ogradi, a s obzirom da je krvario, pozvali su hitnu medicinsku pomoć. Za vrijeme dok su mu pomagali do dolaska hitne pomoći, muškarac je raznim pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike - javlja PU istarska. 

Muškarcu je pružena liječnička pomoć i utvrđeno je da je zadobio lakše ozlijede. Pokazalo se da je 39-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od  0.78 promila, a  testiranjem na opojne droge dobivena je pozitivna reakcija na prisutnost THC-a u organizmu.

Protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.
 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bimbopus
bimbopus
13:42 12.10.2020.

Ma nije to ništa , malo napušen i pod gasom precijenio je svoje sposobnosti , sve je u redu dok psuju i vrijedjaju ali bože pomozi kada su tiho i pucaju .

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
13:35 12.10.2020.

Pravi hrvat bježao pred policijom jer im je dao lažne domoljubne podatke, pa ga pronašli kako visi na ogradi umjesto na zastavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije