Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA BEZOBZIRNOST I BAHATOST

Bježao policiji, 12 puta prošao kroz crveno i sedam puta vozio u suprotnom smjeru!?

Policijska palica "Stop policija"
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
14.04.2023.
u 07:56

Nakon što je sletio, automobil se nastavio nekontrolirano kretati  te je  lijevim bočnim dijelom vozila naletio na betonski nosač nadvožnjaka gdje se i zaustavio

Mladić (22), zbog suludog i bezobzirnog ponašanja tijekom kojeg samo pukom srećom nije poginuo, osumnjičen je  za obijesnu vožnju zbog čega je ispitan na ODO Novi Zagreb. Sumnjiči ga se da se  8. travnja oko 1 sat vozio kolnikom Selske i to prije no što je stekao pravo na upravljanje motornim vozilima. Kada je došao do križanja kolnika Selske ceste i Jadranskog mosta, tamo su ga pokušali zaustaviti policajci. Mahali su mu svjetlećom palicom STOP, tražeći ga da stane. No 22-godišnjak se oglušio na policijske zapovjedi da bi potom prošao kroz crveno na semaforu. Potom je bježao policiji vozeći prebrzo  po brojnim cestama i raskrižjima Zagreba, dok su ga policajci slijedili, dajući mu svjetlosnim i zvukovnim signalima znakove da stane.

Policajci su ga uspjeli zaustaviti na križanju sjevernog kolnika Avenije Grada Dubrovnika, zapadnog kolnika Mosta Mladosti i Rotora Zapruđe, a prije toga 22-godišnjak je bježeći policiji 12 puta na semaforu prošao kroz crveno svjetlo, te se još u sedam navrata  kretao vozilom u suprotnom odnosno zabranjenom smjeru. Kada je došao do križanja na kojem je konačno zaustavljen, zbog brzine je izgubio nadzor nad vozilom te je sletio na šljunčano proširenje s istočne strane zapadnog kolnika Mosta Mladosti.

Nakon što je sletio, automobil se nastavio nekontrolirano kretati  te je  lijevim bočnim dijelom vozila naletio na betonski nosač nadvožnjaka gdje se i zaustavio. Tada je uhićen te priveden, a nakon što je ispitan na tužiteljstvu, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici  koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije