Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOR Nesporazum lokalnog Komunalca i tvrtke Ekos

Bjelovarski otpad istovaren na velikogrđevačkom odlagalištu

07.04.2009.
u 17:23

VELIKI GRĐEVAC - Mir velikogrđevačke općine narušila je vijest da je na općinsko odlagalište otpada bjelovarska tvrtka Ekos, uz blagoslov čelnika lokalne komunalne tvrtke Veliki Grđevac d.o.o., dovezla nekoliko kamiona otpada koji je sve samo ne komunalni otpad, a riječ je o gumi, plastici i ostalom nedefiniranom otpadu.

- Nedopustivo je da se bez znanja općinske vlasti takvo što događa i odlaže kojekakav otpad na našem odlagalištu koje je pred sanacijom. Zbog toga ću zatražiti odgovornost čelnika komunalne tvrtke - kaže Zlatko Grdinić, općinski načelnik. U velikogrđevačkim kuloarima ide se čak i do toga da je riječ o podmetanju klipova općinskoj vlasti uoči lokalnih izbora.

Direktor komunalne tvrtke Milan Trošćan kaže da nije riječ ni o kakvoj političkoj smicalici, već nepoštivanju dogovora bjelovarske tvrtke, kojoj je odobreno da na odlagalištu istovari dva kamiona. - Očito su prekršili dogovor i navezli više kamiona, pa sam naložio da sav otpad odvezu, što su i učinili - kaže Trošćan. (mpn)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije