Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborni program
Povratak na članak

Bjelovarski HSLS prozvao gradsku vlast

Hrebak je predstavio program simboličnog naziva “5 X 5 za Bjelovar” u kojem se uz ostalo spominje informatizacija gradske uprave,vraćanje života u domove mjesnih odbora i na gradski korzo

Komentari 3

DU
Deleted user
20:16 23.01.2013.

Srećom Bjelovar ima dopisništvo VL-a da nas potpuno neovisno, nepristrano i objektivno obavijesti kada HSLS (jedina stranka koja nešto vrijedi i radi) digne svoj glas protiv nepravde i svog bivšeg člana, te kada se u Bjelovaru napravi ogroman snjegović.

VL
SO
someone
13:29 24.01.2013.

Tužno je to da HSLS ne može doći u lokalne novine (Bjelovarac) čak niti kada se govori o najvažnijim temama poput kraha Elektrometala. To sve govori o novinama i o tome da tamo Đurđa još uvijek drži uzde. Trebalo bi više prostora dati mladim ljudima, kad već ovi staru u Bjelovaru nisu sposobni za ništa !

VL
DU
Deleted user
13:08 25.01.2013.

Uh, dobro je... dva dana je prošlo da moj komentar nije dobio minus... već sam se uplašio... ali krenulo je, polako ali sigurno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.