Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborni program

Bjelovarski HSLS prozvao gradsku vlast

Bjelovarski gradski HSLS
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
23.01.2013.
u 09:21

Hrebak je predstavio program simboličnog naziva “5 X 5 za Bjelovar” u kojem se uz ostalo spominje informatizacija gradske uprave,vraćanje života u domove mjesnih odbora i na gradski korzo

Želimo ovim početkom presice u 12,05 sati na simboličan način pokazati “koliko je sati” za bjelovarsko gospodarstvo čiji je negativni trend više nego očit. Mi smo upozoravali dok je bilo “pet do 12”, tražili hitnu temetsku sjednicu Gradskog vijeća,no gradska vlast se na to nije obazirala – poručio je Dario Hrebak, predsjednik gradskog HSLS-a na jučerašnjem predstavljanju programa s kojim liberali izlaze na predstojeće lokalne izbore.

Naglašavajući da žele mijenjati političke standarde i “čistih ruku” izaći pred javnost, Hrebak je predstavio program simboličnog naziva “5 X 5 za Bjelovar” u kojem se uz ostalo spominje informatizacija gradske uprave,vraćanje života u domove mjesnih odbora i na gradski korzo, mijenjanje identiteta i modernizacija gradske tržnice te izgradnja glazbene škole i Doma hrvatskih branitelja.

Što se gospodarstva tiče liberali bi uz ostalo smanjili spomeničku rentu, ali i izbacili politiku iz nadzornih odbora. Kritizirajući aktualnu vlast na čelu s gradonačelnikom Korušecom Hrebak je ironično ustvrdio da smo nakon njihovog "silnog" rada u ovom četverogodišnjem mandatu dobili jedino novog gradskog VW Passata, socijalnu rezidenciju od 150 kvadrata i dva rotora te da su pritom sebi podigli plaće.

Posebno se osvrnuo i na stanje u Elektrometalu prozivajući vlast da sada pokušava oprati ruke, no neće moći izbjeći odgovornost za katastrofalno stanje u tvrtki kojoj je Grad vlasnik 24 posto dionica. – Mogu nas zvati političkim adolescentima, no to im neće pomoći jer ovaj HSLS nitko neće ušutkati a oni su itekako odgovorni za stanje u Elektrometalu – poručio je Hrebak podsjećajući da je gradska vlast još u srpnju podržala odluku Uprave Elektrometala da isplati dividendu koja je kasnije ipak povućena.

Komentara 3

DU
Deleted user
20:16 23.01.2013.

Srećom Bjelovar ima dopisništvo VL-a da nas potpuno neovisno, nepristrano i objektivno obavijesti kada HSLS (jedina stranka koja nešto vrijedi i radi) digne svoj glas protiv nepravde i svog bivšeg člana, te kada se u Bjelovaru napravi ogroman snjegović.

SO
someone
13:29 24.01.2013.

Tužno je to da HSLS ne može doći u lokalne novine (Bjelovarac) čak niti kada se govori o najvažnijim temama poput kraha Elektrometala. To sve govori o novinama i o tome da tamo Đurđa još uvijek drži uzde. Trebalo bi više prostora dati mladim ljudima, kad već ovi staru u Bjelovaru nisu sposobni za ništa !

DU
Deleted user
13:08 25.01.2013.

Uh, dobro je... dva dana je prošlo da moj komentar nije dobio minus... već sam se uplašio... ali krenulo je, polako ali sigurno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije