Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Bjelovar: Došli u jutarnju smjenu, pronašli mrtvog zaštitara (51)

Istraga
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
13.10.2018.
u 13:08

Točan uzrok nepoznat. Pretpostavlja se da su metalna vrata pala na unesrećenog

Stravičan prizor dočekao je radnike trgovačkog centra JYSK u Bjelovaru kada su prilikom dolaska u jutarnju smjenu pronašli beživotno tijelo 51-godišnjeg zaštitara Z.O. Točan uzrok smrti još je uvijek nepoznat, ali nesreća se, po svemu sudeći, dogodila negdje tijekom noći s petka na subotu.

Vrijeme je to kada noćni čuvar dežura i obilazi trgovačke centre na području bjelovarske industrijske zone jug. Pretpostavlja se da su u jednom trenutku velika i teška metalna vrata ulaza u parkiralište ispala iz ležaja i pala na unesrećenog. Potvrđenih informacija još uvijek nema, a policijski je očevid i dalje u tijeku.

Ukoliko su vrata zaista uzrok smrti zaštitara, riječ je o gotovo 1500 kilograma teškim vratima koje je tijekom noći čuvar pokušao zatvoriti. Ona su, pretpostavlja se, izmaknula se iz svoje konstrukcije i srušila se na Z.O. Riječ je o dosada nezapamćenoj tragediji, a više o detaljima znat će se nakon obdukcije i istrage koja će, između ostalog, pokazati tko je odogvoran za nesreću i je li se ona mogla izbjeći.

Ključne riječi

Komentara 1

NO
nogogaz
19:30 13.10.2018.

Očevid....lipa ric koja nam da na znanje da ocima vidimo. Neki koriste i nosonjuš i uhosluh sve da bi otkrili istinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije