Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
okorjeli silovatelj
Povratak na članak

Bjegunac Ivo K. poručio majci: Živog me nikad 
neće uhvatiti!

Okorjeli silovatelj. Zaskočio nećakinju prije 12 dana te je silovao. Skriva se po napuštenim kućama

Komentari 34

NA
nadaparabola
20:05 11.10.2012.

A kad ga malkice zalječe psihoterapijom,šutnut će ga nogom u dupe na ulicu,pa opet sve ispočetka.

VL
OB
-obrisani-
20:05 11.10.2012.

super....ionkao nije niti zaslužio živjeti...nadam se da će policija biti efikasna !

VL
GE
gemist
20:11 11.10.2012.

Dobar naslov,dobro je poručio i mi svi se tome nadamo,jedna životinja (da ne vrijeđam životinje) manje

VL
OB
-obrisani-
20:24 11.10.2012.

kaj je i ovaj ović? treba mi za znanstveni rad i problemu u kriminalu uglavnom onih sa tim nastavkom u prezimenu....svaki čas neki ović u crnoj kronici

VL
OB
-obrisani-
20:29 11.10.2012.

Postavlja se pitanje tko je kriv? Krivo je iskrivljeno drustvo i sredina u kojioj zivimo- Krivi su zakoni koji su na stetu pacijenta i zrtve- Postavlja se pitanje dali je Covjek kriv? Po mome nije jer da je normalan ilan i zdrav zasigurno nebi ucinio to sto je ucinio. Covjek je bolestan i potrebna mu je profesionalna pomoc a ne 2 godisnji zatvor. Zar ce ga dvije godine iza resetka ozdraviti? Zasigurno nece vec ce mu nastetiti sto je i dokazano. Zasto zatvor bolesnoj osobi a ne profesionalna pomoc? Tko snosi odgovornost za to sto je ucinio naravno sudac koji mu je sudio 2 godine iza resetka umjesto da mu pruze profesionalnu pomoc. Sudac je kriv za zadnji incident i treba mu suditi i u prvu ruku uzeti licencu dozivotno. Nije za tog covjeka taj posao vec motika

VL
OB
-obrisani-
20:38 11.10.2012.

Policajci češljaju Posavinu u potrazi za naoružanim manijakom Imati tumor na mozgu je biti bolestan Ne znati sto je pravo a sto krivo mje biti bolestan Ali ocito da se bolest ne tretira na isti nacin. Moze si netko zamislitisliti da vrijeda osobu koja ima tumor na mozgu? Tko misli da ovaj covjek zeli biti poremecenog uma grdno se vara. Zdrava i normalna osoba zna da je tom covjeku potrebna pomoc ali ipak ga vrijeda i sudi Novinarcici znate vi sto ves ceka iza ugla zamislite si biti u njegovoj situaciji bolestan i progonjen

VL
OB
-obrisani-
20:41 11.10.2012.

Nedaj boze da vam se djete rodi poremecenog uma. Da covjek ima mogucnost birati kakav ce da bude svi bi birali da su lijepi zdravi i bogati!

VL
KA
karambita
20:55 11.10.2012.

Naci ce ga policija, ali tek kad im kakva baba dojavi da ga je vidjela

VL
DR
drznedaj
20:56 11.10.2012.

Sam je rekao da ga zivog neka ne uhvate, zato, draga policijo, samo raspali po njemu. Kriza je, ustedite nam da ga hranimo i uzdrzavamo godinama i desetljecima. Ovome ionako nema pomoci

VL
NO
Nož
20:58 11.10.2012.

–" Do promjene u ponašanju kod takvih osoba može doći tek kada kroz svoj uski prozorčić spoznaje progledaju i vide zlodjelo, a to se ne može postići zatvorom, nego samo psihoterapijom. Ta je osoba očito potpuno izluđena i bolesna, nesvjesna kaosa i zlodjela koje je učinila. Stoga je veoma opasna i u stanju je ugroziti i sebe i druge – ističe dr. Gojković." ahahahhahaha smijesni ste,nije u pitanju bolest vec je u pitanju zelja za seksom ;)

VL
Avatar madcap
madcap
21:00 11.10.2012.

Pa, ovako površno bio bi to najbolji epilog. Međutim, bilo bi dobro da ga uhvate i pritisnu (ako treba i dobro izmasiraju bubrege i operu kosu) da cinka tko mu je veza u pravosuđu i kako je uspio proći kao višestruki silovatelj s tek 2 godine zatvora tek nako silovanja hendikepiranog dječaka.,

VL
AL
alapača
21:52 11.10.2012.

a, suda! roditelji tog zlostavljanog dječaka (zašto je silovatelj optužen za spolni odnos s nemoćnom osobom, a ne i za silovanje? nije valjda imao valjan pristanak?), i dječak sam, su čekali tri godine na presudu i onda je zločinac dobio dvije godine zatvora.-nije ga sud smatrao ni naročito krivim, ni naročito poremećenim. i onda psihijatar filozofira da napasniku ne treba zatvor, već liječenje. zašto ili-ili? zašto nema psihijatrijskih odjela za zatvorenike ili psihijatara u zatvoru? pokvareno je zločina držati na slobodi samo zato jer je psihijatrijski slučaj, tako ima mogućnost 'zanimati' se i vršiti nova zlodjela.

VL
JA
jamanuša
22:13 11.10.2012.

za drugTitoforever ubiti će ga tako i tako, pa če reći onu poznatu sam se upucao. tražiti ga neće sam će dolijati u špijunsku mrežu koja će pozvati policiju

VL
OB
-obrisani-
22:24 11.10.2012.

još jedan...Korade...

VL
AL
alapača
22:25 11.10.2012.

sad čitam, okolo, da taj tip 'operira' skoro dvadeset godina, ima još njegovih žrtava za koje obitelj zna. sad im se šutnja zlovratila, silovao im je kćer i unuku. takav bolesnik, dok je bolesnik, ne smije biti na slobodi, pa nek psihijatar priča šta hoće- na žrtve liječenog ili neliječenog psihopata nije se ni osvrnuo. a sud je posebna priča, nevjerojatna je ta neodgovornost-trebala bi imati ime i prezime.

VL
AL
alapača
22:38 11.10.2012.

prema rtl-u majka mu je rekla : 'Sine, predaj se. Predao si se uvijek hajde i sad.' šta to znači, drago državno odvjetništvo u Sl.Brodu- da ste ga mogli tužiti za više silovanja, a suđeno mu samo za jedno. zašto?

VL
OB
-obrisani-
22:45 11.10.2012.

Citajuci naslov zna se kako ce ovaj slucaj zavrsiti A sta je bolesnik rekao to je druga prica. Nisu mu pomogli vec ga pustili svojoj sudbini i tudoj nesreci. Krivi msu ti koji su mu dali slobodu umjesto da gaga smjeste u neki dom da ga izlijece ako je to moguce. Jos nekog treba uhapsiti i sudit im.

VL
OB
-obrisani-
22:47 11.10.2012.

Memento mori

VL
OB
-obrisani-
22:51 11.10.2012.

Cijeli život provedemo želeći da nešto dostignemo, slijedeći snove, vjerujući da ćemo, kad to dobijemo, postati sretni... ali nije tako. Život je u putu, ne na kraju. Nije važno koliko je lijepo, produhovljeno je ono čemu težimo. Posljednja stanica je smrt. Ako ne znamo da budemo sretni, da budemo bolji, da budemo onakvi kakvi želimo da budemo u putu, nećemo to postići ni na kraju. Život je prepun blaga za kojim ljudi jure, to su sve one stvari za koje oni vjeruju da će im donijeti sreću, a za koje se uglavnom ispostavi da su varke i, ponekad kad dostigne ono za čim je toliko žudio, čovjek se zatekne samo s prazninom u rukama.

VL
OB
-obrisani-
23:16 11.10.2012.

Iskustvo trpljenja je skola zivota.Citatelj clanka dolazi do sljedecega zakljucka: Tamo gdje postoji moral, postoji osuda i izbacivanje grjesnika. Moja utroba, moje tijelo pripadaju samo meni izasla je iz mode.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.