Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borzan o GMO direktivi
Povratak na članak

'Bizarno je da će EU od biokompanija tražiti odobrenje za zabranu proizvoda'

Biljana Borzan, hrvatska europarlamentarka i članica resornog odbora EP smatra neprihvatljivim da suverene zemlje članice EU moraju od multinacionalnih tvrtki tražiti da uvaže zabranu GMO na njihovom teritoriju

Komentari 4

MR
MrWho
07:59 04.09.2014.

Svaka čast Biljana! Hrvatska mora ostati potpuno čista od GMO i to bi trebala svakako biti jedna od bitnih tema u ovoj zemlji.

VL
ME
Merlin
14:40 04.09.2014.

tja ova borzanica se spasila odlaskom u EP. jedva je skupila nešto glasova, ne vole ju ni u njenom osijeku, čista karijeristica, no, vrhunac sramote je to što je lobirala iza leđa hrvatskim građanima po eu parlamentu protiv referenduma o ćirilici, protiv stožera, itd. pročitajte na portalu objektiva kakvu igru su zoki i ona odradili iza leđa svima nama..

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
13:12 11.09.2014.

Istraj Biljana u borbi protiv GMO otrova. Ja ne znam zasto se to zove harna, to su otrovi. Od strane najboljih naucnika je dokazano da su to otrovi i da uzrokuju rak! Molim vas proucite Epicyte Gene, gen koji ubijaja spremu, to patentiraju u GMO hranu!!! Otvorite oci ne jedite to! STOP GMO!

VL
DI
didašokac
19:38 03.09.2014.

Što manje države, to bolje. A tržište s vremenom korigira sve, i sve dolazi na svoje mjesto. Zastupnici bi se trebali malo uhvatiti učenja, jer su preskočili 500 godina razvoja i nemaju pojma gdje se nalaze uopće, pogotovo ovi iz sdp-a. Odlaze tamo sa 50 godina i sramote Hrvatsku kao da su došli iz Rusije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.