Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGAO IZ UTOČIŠTA

Bizarni incident u Indiji: Ženu (70) do smrti izgazio slon, pa se vratio i ponovno je izgazio na njezinu pogrebu

Kaziranga: Princ William i supruga Kate odlaze na safarij
Foto: Joe Giddens/PRESS ASSOCIATION
1/2
13.06.2022.
u 12:10

Vjeruje se da je slon pobjegao iz utočišta za divlje životinje Dalma koje je oko 200 kilometara udaljeno od mjesta incidenta

Žena u Indiji (70) poginula je nakon što ju je do smrti izgazio odbjegli slon. Istu večer slon se vratio i ponovno je izgazio na njezinu sprovodu. 

Ovaj bizarni incident dogodio se prošloga četvrtka u selu Raipal na istoku Indije kada je 70-godišnja Maya Murmu sakupljala vodu, prenosi Daily Mail. Odjednom se niotkud stvorio odbjegli slon koji ju je izgazio. 

Murmu je prevezena u bolnicu gdje je kasnije i preminula zbog težine dobivenih ozljeda. Iste večeri održan je njen ispraćaj, a slon se ponovno vratio. Uzeo je njeno tijelo s pogrebne lomače, bacio ga na pod i ponovno izgazio pa otišao u nepoznatom smjeru. 

Vjeruje se da je slon pobjegao iz utočišta za divlje životinje Dalma koje je oko 200 kilometara udaljeno od mjesta incidenta. 

Inače, slonovi u Indiji godišnje ubiju oko 100 ljudi, iako taj broj može doseći i 300. Kako bi se taj broj što više smanjio, na slonove su postavljene ogrlice koje upozoravaju lokalno stanovništvo kada se životinja približi naselju. 

>> VIDEO Vatrogasci spasili ovcu koja je zapela među zidovima: 'Naša ekipa uvijek obavlja posao sigurno!'

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:39 13.06.2022.

oliti kako bi rekla moja poznanica : dugo je dugo, al dvaput je dvaput

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije