Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka suda

Bivšoj misici deblokirana imovina

euri
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
27.03.2019.
u 13:36

Vlatka Matić Pivac oko dvije godine je pod istragom u Sloveniji

Vlatki Matić Pivac, bivšoj Miss sporta Hrvatske, koja se s više osoba u Sloveniji sumnjiči za gospodarske malverzacije teške oko 30 milijuna eura, odblokirana je imovina.

Odlučio je tako zagrebački Županijski sud, koji je Matić Pivac te još nekoliko hrvatskih državljana blokirao imovinu još 2017. i to na zahtjev Okružnog suda u Mariboru. Slovenci su blokadu imovine bivše misice tražili radi oduzimanja imovinske koristi, no kako u dvije godine od pokretanja istrage nisu podigli optužnicu, blokada je ukinuta sukladno važećim zakonskim propisima.

Osim Matić Pivac, imovina je deblokirana i Tomislavu Blagusu, Damiru Jurjeviću, Zoranu Galiću, Kemalu Keranoviću, Vinku Gulinu i Boži Brdaru. Svima njima po zahtjevu Slovenaca bile su blokirane brojne nekretnine diljem Hrvatske.

VIDEO Kako građani nezakonito smanjuju račune za plin i struju

Komentara 1

DU
Deleted user
16:11 27.03.2019.

Nikad čuo za tu personu. Jesam li uopće normalan?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije