Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZVRATNI FRATAR

Bivši župnik A. Madunić dobio 1,4 godine za odnos s maloljetnicama

ante madunic
Petar Grubišić
14.09.2012.
u 17:48

Svećenik je tinejdžericama, svojim župljankama, slao na tisuće lascivnih SMS poruka, a davao im je i novac za seks

Fra Ante Madunić, bivši prološki župnik, osuđen je u Općinskom sudu u Splitu zbog spolnog odnosa zlouporabom položaja, na jedinstvenu kaznu zatvora od jedne godine i četiri mjeseca. Župnika terete za dva kaznena djela po članku 191. stavak 2. Kaznenog zakona za koje je zapriječena kazna od jedne do pet godina zatvora. Naime, oštećene su dvije djevojke, malodobnice od po 17 godina.

>>Fra Ante Madunić: Nisam se seksao s malodobnicama!

Za svako kazneno djelo sudac Zoran Ivančević odredio mu je najnižu određenu kaznu, od po godinu dana. Svećenik je tinejdžericama, svojim župljankama, slao na tisuće lascivnih SMS poruka, a davao im je i novac za seks. Kad je izbila afera prošlog ljeta, za fra Madunićem je raspisana tjeralica. Sklonio se u samostan u Zaostrogu. Kada se konačno javio, istražnom sucu Slavku Lozini prvo je priznao djelo, a poslije, tijekom suđenja sve je negirao i branio se šutnjom. Suđenje je, zbog zaštite interesa malodobnivca, bilo zatvoreno za javnost.

>>Fra Madunića razotkrio kolega, a policiji prijavila časna sestra

Komentara 85

Avatar Bud Humski
Bud Humski
18:39 14.09.2012.

Ha, ha, ha… "One su pristale jer su u njega imale potpuno povjerenje". Da im nije obecao da ce ih je*ati ali da im nece uci?

OB
-obrisani-
18:46 14.09.2012.

14.09.2012. u 18:37h kobra11 je napisao/la: 14.09.2012. u 18:17h jako77 je napisao/la: nisu katolici zanijemili, niti će zanijemiti dok je svijeta i vijeka! stari, ja sam kršćanin/katolik i nisam zanijemio! - grijeh ovoga čovjeka / pastira i moj je grijeh! i sramim se zbog toga. molim se za njega da ga Duh Sveti upravi na pravi put, i da nikada više ne podlegne tjelesnome! .. :-)))) ti se moliš za njega sveti duh izvede na pravi put. Koga bre da uzvede na pravi put Toliko godine "služio" bogu a iza njegovoh leđa činio greh. Jadno i bedno A i ti nisi ništa bolji kada si toliko zaslepljen . Šta ti tek radiš kada se vidi šta radio tvoj pastir. - pastiri su izdresilalri ovce da se samo mole i da ne misle svojom glavom Naravno da u svakom stadu i ima ovnova predvodnika i obični ovnovi . Jadne ovce koje imaju ovakve ovnove za predvodika

Avatar kobra11
kobra11
18:37 14.09.2012.

14.09.2012. u 18:17h jako77 je napisao/la: nisu katolici zanijemili, niti će zanijemiti dok je svijeta i vijeka! stari, ja sam kršćanin/katolik i nisam zanijemio! - grijeh ovoga čovjeka / pastira i moj je grijeh! i sramim se zbog toga. molim se za njega da ga Duh Sveti upravi na pravi put, i da nikada više ne podlegne tjelesnome! .. :-)))) ti se moliš za njega sveti duh izvede na pravi put. Koga bre da uzvede na pravi put Toliko godine "služio" bogu a iza njegovoh leđa činio greh. Jadno i bedno A i ti nisi ništa bolji kada si toliko zaslepljen . Šta ti tek radiš kada se vidi šta radio tvoj pastir.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije