Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Bivši vojnik koji je premlatio mladića odjevenog u Djeda Mraza ide u zatvor

Slavonski Brod: Izricanje presude sudionicima tučnjave u kojoj je teško ozlijeđen mladić odjeven u djeda Božićnjaka
Foto: Ivica Galovic/ PIXSELL
1/10
22.03.2023.
u 13:21

Podsjetimo, na Badnjak prošle godine, oko 15 sati, u Slavonskom Bordu izbila je tučnjava više osoba, a događaj je i snimljen. Prema snimci, bilo je vidljivo kako je mladić Matej Marković nogom u glavu brutalno udarao 22-godišnjaka odjevenog kao Djed Mraz.

Prvooptuženi Matej Marković zbog tučnjave u Slavonskom Brodu nepravomoćno je osuđen na godinu i četiri mjeseca zatvora. Međutim, kazna mu je preinačena u kaznu zatvora od 6 mjeseci i 2 godine kušnje. Ako u tom periodu ponovi kazneno djelo, morat će u zatvor na izdržavanje pune kazne od godinu i četiri mjeseca zatvora. Drugooptužen Đuro Baričić dobio je osam mjeseci zatvora, a ta kazna mu je preinačena u uvjetnu kaznu od godinu dana, javlja 24sata.

Na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu danas je započelo suđenje Mateju Markoviću (25) za nanošenje teških ozljeda Kristijanu Eriezu (22). Podsjetimo, na Badnjak prošle godine, oko 15 sati, u Slavonskom Bordu izbila je tučnjava više osoba, a događaj je i snimljen.

Prema snimci, bilo je vidljivo kako je mladić Matej Marković nogom u glavu brutalno udarao 22-godišnjaka odjevenog kao Djed Mraz. Napadač, za kojeg se ispostavilo da je aktivna vojna osoba, ubrzo je uhićen, a u pritvoru je ostao do danas. Izjasnio se, krivim po svim točkama optužnice. 

VIDEO Privođenje osumnjičenog 24-godišnjeg vojnika koji je na ulici pretukao mladića obučenog u Djeda Mraza

 

 

Komentara 1

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
14:25 22.03.2023.

Vojnik mora biti pri sebi,a taj to nikako nije. Ako vec nosi takvu agresiju u sebi onda je mogao i u rat za ukrajinu. Al ovo je dno dna za vojnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije