Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVNE NEKRETNINE
Povratak na članak

Bivši Todorićev otok moći ćete unajmiti. Cijena? Sitnica od 4 milijuna kuna godišnje

U ponudi će se naći i hotel Iž koji je jedan branitelj koristio kao dom te bivša Mesićeva vila u Grškovićevoj

Komentari 3

DL
dr Luigi
21:47 17.04.2018.

Zašto ne po istoj cijeni kao i Todorić ???

VL
BL
bljak007
14:39 17.04.2018.

Mam sam se javil, bum ga iznajmil na 99 let.

VL
HD
HDZSDP
14:43 17.04.2018.

Nije ukinut "proračun za doživotnog predsjednika države" nego je ukinut tzv. "Ured bivšeg predsjednika". Svaki predsjednik ima neke doživotne povlastice definirane Ustavom. Tzv. "Ured bivšeg predsjednika" je nekakva umotvorina da se isisa još malo novaca kako bi političari mogli uhljebiti još nekoliko 10-aka svojih poslušnika kojima bi bio cilj "promocija države" (koje licemjerstvo!!). Mislim da je bilo 600.000 kn godišnje za "promociju". Žderanje i putovanje političkih uhljeba na trošak države. To je, srećom, ukinuo MOST 2016. (uvjetovali su HDZ nečim da se to makne). Naravno, ni HDZ ni SDP nisu nikad ranije našli za shodno ugasit taj nepotrebni ured. Jasno, kad su si ga, lopovi, skrojili sami za sebe. Lijevo i desno krilo SKH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.