Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO BERTINA
Povratak na članak

Bivši šef Uskoka pazit će na sigurnost na Zrću: 'On je meni dao najbolje inspektore'

Javio sam se na natječaj, vrlo jednostavno. Ne bih rekao da je ovo bezbrižnije od prošlog posla, rekao je Bertina.

Komentari 4

JU
jurajuric120
19:24 22.06.2019.

čovek ako je policajac po struci i ima 20 godina staža, može u mirovinu. za razliku od pravih parazita, čovek lepo veli ima nultu toleranciju na droge i ide radit na zrče. da počisti zrče od droge i ja bii tam došao i pustio bih i svoju djecu da odu. nemam ništa protiv zrča, kojeg koktelčića i party-a. pa i ja sam bil mlad, ali drogu treba iskorijeniti i to stručna osoba sa slobodnim rukama može odraditi bez problema. 20-30 inspektora u civilu i hapsit sve za jedan bonbon i jedan joint. ne raditi racije, samo pratiti pojedince koji rasparčavaju i hapsit po redu.

VL
GE
generacija57
21:03 21.06.2019.

53 godine i već u mirovini?

VL
FR
franjo
22:10 21.06.2019.

Parazit. U mirovini sa 53g.

VL
DI
didajoza
08:43 22.06.2019.

Zbog takvih Vlada spremna produžetak radnog staža na 67 godina za radnike zato sindikati štitite rddnike oni ne mogu biti savjetnici!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.