Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odluka uprave

Bivši šef HAC-a Guštin dobio otkaz: Nije dolazio na posao

Drazen Gustin
Sanjin Strukic/PIXSELL
30.09.2013.
u 22:58

Unutarnja kontrola utvrdila je da se on ne pojavljuje na svom radnom mjestu i da je time povrijedio radnu obvezu

Uprava Hrvatskih autocesta odlučila je dati otkaz bivšem predsjedniku uprave te državne tvrtke Draženu Guštinu jer ne dolazi na posao. No otkaz mu nisu mogli uručiti na radnom mjestu nego su ga, doznajemo, poslali poštom prošli tjedan jer Guštin – ne dolazi na posao.

Guštin je nakon smjenjivanja s čela uprave HAC-a prošle godine zaposlen na mjestu glavnog inženjera u projektnoj jedinici Zagreb – Sisak i ima plaću oko 14.000 kuna neto. No unutarnja kontrola utvrdila je da se on ne pojavljuje na svom radnom mjestu i da je time povrijedio radnu obvezu. S obzirom na to da je u Guštinovu slučaju u tijeku radno-pravni postupak, u HAC-u kažu da ne mogu iznositi detalje tog postupka. Guštin nam danas nije bio dostupan.

>>Bivši šef HAC-a Guštin kasno dolazi na posao, a rano odlazi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije