Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOŠKO SOLDATOVIĆ
Povratak na članak

Bivši pripadnik Vojne policije JNA za ratni zločin u Bogdanovcima dobio 15 godina zatvora

Tijekom suđenja kao svjedoci izvedeni su i neki Soldatovićevi suborci koji su rekli kako je upravo on počinio ta ubojstva ili su pak prenijeli kako se među pripadnicima JNA pričalo kako je taj ratni zločin počinio ovaj pripadnik Vojne policije JNA.

Komentari 3

BL
Blacknemesis8
11:21 10.12.2020.

Za ovaj zlocin i za logorase trebali bi traziti odstetu. A za rusenje kuca, sela i gradova...?! Tko je za to odgovarao ?!

VL
JA
Jania
13:46 10.12.2020.

A što je s ubojicama iz Negoslavaca? Navodno su pušteni iz pritvora. DoRH poštuje Božinovićevu preporuku da se jadni ne bi zarazili. A i malo je vremena prošlo od špalira smrti. Nije mudro žuriti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.