Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA PRESUDU
Povratak na članak

Strogo čuvan zatvor: Bivši policajac koji je ubio Floyda nalazi se u samici 23 sata dnevno

Iako zatvorski službenici kažu da je Chauvin izoliran zbog vlastite sigurnosti, zatvorenici su često kažnjavani slanjem u to zatvorsko krilo

Komentari 4

DU
Deleted user
20:05 22.04.2021.

Podrška nevinom policajcu!!!

VL
Avatar mofo
mofo
19:35 22.04.2021.

Poslan u sigurnu smrt, sve samo da rulja nebi razbijala i pljackala... Da li je uspjelo? Naravno da nije...

VL
MX
Mister X
21:55 22.04.2021.

Nevaljalni se žali kako to jer ga bole noge . On se ne žali neznamo kako će proći još Ćelije nadgledaju kamere, a stražari zatvorenike promatraju bude -provjeravaju svakih 30 minuta da ne glume da spavaju . Stručnjak za mentalnotalno zdravlje mora obaviti razgovor i napisati izvještaj o bilo kojoj osobi koja je zadržana u izoliranoj jedinici dulje od 30 dana. Dok nije pravomočno osuđen poslje je druga igra.. Osuđeni u smici tako mogu ih mjesecima držati jučer gledao na Njemačkoj TV, Tko poludi zan se već je bio . Jer po tome ispada da lude nebi smijeli da zatvaraju u takve čelije bez prirodnog svjetla ... Međutim tamo i stižu smo ti koji su 80- 90% ludi ljudi ako ne stalno veči dio vremena. Koga briga a ko se osuđenik boji zatvorenog prostora posebno; Klaustofobiju ako ima ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.