Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje u Zagrebu

Bivši Milanovićevi ministri Linić i Ostojić popili piće u centru

Linić Ostojić
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
1/13
03.07.2014.
u 13:45

Fotograf Pixsella snimio ih je kako u dobrom raspoloženju šeću Cvjetnim trgom i sjede na piću kod poznate skulpture Ivana Kožarića "Prizemljeno sunce" u Bogovićevoj ulici.

Bivši ministri iz Vlade Zorana Milanovića, Slavko Linić i Rajko Ostojić, "uhvaćeni" su danas u šetnji centrom Zagreba.

Fotograf Pixsella snimio ih je kako u dobrom raspoloženju šeću Cvjetnim trgom i sjede na piću kod poznate skulpture Ivana Kožarića "Prizemljeno sunce" u Bogovićevoj ulici.

Slavko Linić je Vladu napustio nakon svađe sa Zoranom Milanovićem oko procjene zemljišta u predstečajnoj nagodbi tvrtke Spačva. Potom je iznio teške optužbe da su mu obitelj i prijatelje pratili po Milanovićevom nalogu,a sve je kulminiralo i njegovim odlaskom iz SDP-a. Milanović je tada na Glavnom odboru stranke uspio skupiti tijesnu većinu za Linićevo izbacivanje.

Nakon tog Glavnog odbora stranke premijer se odlučio u Vladi zahvaliti dvojici ministara, obrazovanja Željku Jovanoviću i zdravlja Rajku Ostojiću koji je danas snimljen u centru Zagreba u druženju s Linićem.

>>Linić barem zna da ni nojevi ne preživljavaju pokazivanjem repa

>>Linić: Milanovićevi 'vrhunski rezultati' odnijeli su glasove Sabi

Foto: Grgur Žućko/PIXSELL

Komentara 4

BS
bstrabi2
18:51 03.07.2014.

Pošto više nisu ministri.Jesu platili boravićnu taksu?Ako nisu.Onda i treba globit.Tako je to Linić radio....

BI
Bisera
14:28 09.07.2014.

KOLEGE

ZA
zahira45
19:02 03.07.2014.

Ah bitne li vijesti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije