Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u Vukovaru

Linić: Milanovićevi 'vrhunski rezultati' odnijeli su glasove Sabi

Slavko Linić
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
30.06.2014.
u 14:13

- Optužnica, ovakav rejting SDP-a i rada predsjednika te stranke Milanovića utjecao je da Sabo ima još manje mogućnosti za uspjeh - kazao je bivši ministar i bivši SDP-ovac.

- Nema dvojbe da su 'vrhunski rezultati' Zorana Milanovića, koji je spustio SDP na najniže grane i lider je po nepopularnosti, itekako odnijeli glasove Željku Sabi - komentirao je za Večernji list bivši ministar i bivši SDP-ovac Slavko Linić izbore u Vukovaru na kojima je jučer Željko Sabo izgubio od HDZ-ovca Ivana Penave.

- Optužnica, ovakav rejting SDP-a i rada predsjednika te stranke Milanovića utjecao je da Sabo ima još manje mogućnosti za uspjeh - dodao je Linić koji smatra da je "Sabo postigao puno s obzirom na vrlo teške optužbe vezane za političku korupciju". Smatra da je to pokazatelj da je Sabo bio uspješan na polju "obavljanja funkcija, gospodarenja nekretninama, imovinom i proračunom te u komunikaciji s građanima.

- Očito je njegov rad rezultat ovog njegovog uspjeha, ali ipak sa optužnicom za korupciju bilo je vrlo, vrlo teško očekivati da će uspjeti dobiti izbore - kazao je Linić te je Sabi čestitao na svemu što je napravio.

'Sabor mora poduzeti korake zato što netko radi nerede u Vladi'

Bivši ministar je prije sudjelovanja na javnoj tribini u Kući ljudskih prava novinarima komentirao i nadzor saborskog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost koji bi ovog tjedna trebao objaviti izvješće o slučaju u kojem je optužio premijera Milanovića za praćenje.   

- To će pokazati da su samo radili nezakonito, a da tragova nije bilo - kazao je Linić na pitanje što ako nalaz saborskog odbora pokaže da optužbe o njegovom praćenju nisu bile istinite. Linić je rekao da je u svojoj predstavi odboru vrlo jasno naveo ljude i ostale elemente koji dokazuju njegove navode.

- To nije moj posao. To je posao tijela i Sabora koji onda moraju poduzeti određene korake zato što netko radi nerede u Vladi - rekao je Linić na pitanje što ako Sabor zaista potvrdi da su ga SOA i policija pratili.

>>Odbor za nacionalnu sigurnost završio nadzor policije i PNUSKOK-a zbog Linića

Komentara 30

Avatar MarkoMataić
MarkoMataić
13:14 30.06.2014.

Nebitan lik u cijeloj priči - a da malo istražimo njegovo bogatstvo ??

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
13:46 30.06.2014.

Hm, koje moranje,koji koraci? Pa Sabor služi za uhljebljivanje i spavanje ovakvih poput Linića, koji više nisu za ništa, a navikli su na dobra primanja i mlačenje prazne slame. Tko tamo poremeti nirvanu, popodnevni odmor, kavice, votke ispod šanka i dokolicu, - leti.

Avatar poklon1234
poklon1234
13:16 30.06.2014.

ovoj vladi i budućim vladama je problem što narod nema novaca, pa su im lopovluci sve bijedniji... jadnici su primorani vise delati (krasti) a prinosi (plijen) sve manji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije