Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimursko veleučilište
Povratak na članak

Bivši član Upravnog vijeća prijavio dekanicu ministru i DORH-u

Vinković, uz ostalo, spominje i slučaj prebacivanja dekaničina sina sa Sveučilišta u Puli na MEV 2010. i spornog upisa ocjene bez znanja nositelja kolegija.

Komentari 1

KA
kafka
11:48 05.03.2014.

Pa koje je to već Veleučilište po redu u kojem se javlja bezakonje i nepotizam? Što sve to vrijeme radi Ministarstvo znanosti obrazovanja i spotra? Izgleda kao da su i neki odgovorni djelatnici Ministarstva upleteni u sve i ne reagiranjemiranjem dali podršku nepravilnostima. Kakve li su od toga imali koristi? Kao da su se udružili i jedan drugog štitili. .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.